"Volela bih da sam išla u školu": Zendeja progovorila o štetnosti i posledicama prerane popularnosti kod mladih glumaca

10.04.2024

23:20

0

Ona kaže da je odrastala pod pritiskom

"Volela bih da sam išla u školu": Zendeja progovorila o štetnosti i posledicama prerane popularnosti kod mladih glumaca
Zendeja Kolman - Copyright Profimedia

Glumica i zvezda serije "Euforija", Zendeja, vrlo mlada je ušla u svet glumačkih voda. U tinejdžerskom periodu već uveliko je bila zvezda "Disney" produkcije, pa je zbog planetarne popularnosti žrtvovala period detinjstva.

Kako kaže, iz ovog ugla smatra to lošom odlukom jer i danas oseća posledice i ističe da je za mlade ljude veoma značajno da provode vreme sa svojim vršnjacima u školama.

- Imam pomešana osećanja o deci, popularnosti i deci glumcima. Videli smo mnogo slučajeva da je to štetno. Mislim da sam tek sada, kao odrasla osoba, shvatila da sam uvek radila samo ono što sam znala - rekla je glumica za Vogue. 

Printscreen/Instagram
Zendaja

Zendeja žali zbog toga što je prevremeno sazrela, dodajući da je odrasla pod pritiskom zbog visokih očekivanja okoline.

- Osećala sam se kao da sam gurnuta u odraslu poziciju: vrlo rano sam počela da izdržavam svoju porodicu, konstantno nove uloge i tako sam zapravo odrasla - rekla je glumica, pa dodala da je svesna posledice koju je ovaj period ostavio na nju:

- Sada ne mogu da uživam u svemu što mi se događa. Vrlo sam napeta i mislim da to nosim iz detinjstva jer nisam imala priliku da radim i probam mnogo toga. I volela bih da sam išla u školu.

Profimedia
Zendaja

Brojne njene uloge, poput one u seriji "Euforija", prate živote srednjoškolaca, ali paradoks je da glumica nikada nije pohađala gimnaziju.

- Stalno sam negde u srednjoj školi, a zapamtite, nikad nisam pohađala srednju školu - rekla je.

Podsetimo, Zendaja je rođena u velikoj porodici sa petoro braće i sestara, a karijeru je započela kao plesačica. Međutim, njen glumački talenat je ubrzo primećen i prvu ulogu odigrala je sa samo 12 godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike