Lepa Brena bez dlake na jeziku! Najčudnije mesto na kom je vodila ljubav, koliko je najviše novca zaradila u jednom danu... Sve je otkrila!

09.04.2024

22:56

1

Na škakljiva pitanja odgovarala je kao iz topa

Lepa Brena bez dlake na jeziku! Najčudnije mesto na kom je vodila ljubav, koliko je najviše novca zaradila u jednom danu... Sve je otkrila!
Lepa Brena - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Lepa Brena bez pardona odgovarala je na škakljiva pitanja gostujući u jednoj emisiji, te tako otkrila dosad nepoznate detalje iz svog života. Upitana, primera radi, koje je najneobičnije mesto gde je vodila ljubav, uopšte nije prezala da odgovori.

- Pa, u autu - rekla je, a potom i otkrila koliko je najviše novca uspela da zaradi u jednom danu.

- Malo ću i da smanjim cifru... Eto, 150.000 evra. Prodaš kuću i zaradiš puta deset. Ili auto, tako... - govorila je ona.

Dotakavši se imena s kojim se proslavila, objasnila je kako je „za sve kriv njen nekadašnji trener košarke".

Lepa Brena, Printscreen „Amidži šou"
 

- Brena je nadimak koji mi je dao trener košarke. Brena je bila neka lepotica, a ja sebe nikad nisam doživljala kao eskremno lepu devojku. Valjda je to problem vaspitanja, nikada vam roditelji ne preuveličavaju da li ste lepi... A najčudniji nadimak mi je bio Leva Brena. Sedeli smo jednom u nekom društvu, tu se malo više pilo i odjednom je gospodin s kojim smo sedeli počeo da me zove Leva Brena, to sam zapamtila - s osmehom se prisetila ona u „Amidži šouu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike