Gde je čuveni Brendon i kako danas izgleda? Ima 54 godine, a sad je sve fascinirao na jednom događaju (FOTO)

09.04.2024

23:20

0

Devedesetih je čak i režirao 15 epizoda u "Beverli Hilsu"

Gde je čuveni Brendon i kako danas izgleda? Ima 54 godine, a sad je sve fascinirao na jednom događaju (FOTO)
Džejson Pristli - Copyright Profimedia

Najprivlačniji glumac "Beverli Hilsa 90210", Džejson Pristli, žario je devedesetih tokom prikazivanja ove hit serije, te je zbog uloge Brendona bio tiha opsesija mnogih tinejdžerki. 

Kanadski glumac je punih deset godina igrao u ovoj tinejdž-seriji, a i kasnije nastavio da se bavi glumom posle 2010. kada je snimanje "Beverli Hilsa" završeno. Ipak, nikada nije uspeo da nadmaši ostvareni uspeh pomenutog projekta.

Profimedia
Džejson Pristli

Sada se nakon dugo vremena pojavio u javnosti, na događaju "Cannes Series Pink Carpet", koje se inače odvija u sklopu prestižnog filmskog festivala. Tako je 54-godišnji Džejson pozirao fotoreporterima nasmejan i dobro raspoložen.

Mnogi obožavaoci primetili su kako se nije mnogo promenio od svojih najslavnijih dana, iako je ostario. Inače, Pristli je za ulogu Brendona osvojio dve nominacije za Zlatni globus, a u seriji se okušao i kao reditelj te potpisuje čak 15 epizoda.

Vozio pijan

On je u 90-ima privlačio pažnju javnosti svojim burnim privatnim životom. Godine 1998. poršeom se zabio u telefonski stub u Holivudu te je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju. Četiri godine kasnije na trci se zabio u zid automobilom i pretrpeo teške telesne povrede, od kojih se kasnije potpuno oporavio.

 

 

Od 2005. u braku je sa šminkerkom i fitnes instruktorkom Naomi Laud Priestli, a imaju dvoje dece -  ćerku Avu (16) i sina Dašila (14).

Bonus video:


Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike