Peja oštro kritikuje javne ličnosti koje ne vode računa o imidžu: Gledam one muzičare u šortsu i bilderkama, pa nisi na pijaci!

19.03.2024

11:18

0

Voditelj smatra da urednim izgledom odaje poštovanje i dobar primer

Peja oštro kritikuje javne ličnosti koje ne vode računa o imidžu: Gledam one muzičare u šortsu i bilderkama, pa nisi na pijaci!
Zoran Pejić Peja - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Zoran Pejić Peja u javnosti je uvek tip-top skockan, a kako tvrdi, reč je o poštovanju publike koja ga gleda. Voditelj smatra da je stvar kulture da uvažava one koji su platili njegov angažman, pa je tim povodom komentarisao i ležerni stil među pevačima.

- Nekako zadržavam odelo i smatram da odelo čini čoveka. To je moje mišljenje, ako ništa drugo, bar mu doda nekih 20 posto da bude gospodin – rekao je Peja, pa dodao:

- Oduvek sam cenio i poštovao publiku prvenstveno, a samim tim i sebe, jer kada se pojavim na televiziji, bitno je da ja budem u odelu, da izgledam lepo, čisto, pedantno, frizura da je na nivou, da sam obrijan. Sada se još nisam našminkao, malo ću još da se zategnem i sve će da bude u redu. Moja šminkerke će to da urade da izgledam još lepši nego što sam – istakao je Peja.

Antonio Ahel/ATAImages
Zoran Pejić Peja

Voditelj je iskritikovao mlade pevače koji na svoje nastupe dolaze razgolićeni, istakavši da to nije u redu prema domaćinima.

- Gledam sad, muzičar dođe na svadbu u majici, malte ona bilderka, ili šorts dole i uzme svira violinu, pa čovek ceo život štedi da bi napravio veselje. Zamisli dođe muzičar ili voditelj u majici, šorcu ili papučama?! Pa nisi došao druže na more, nisi došao na plažu, nisi na pijaci! Došao si kod čoveka koji je uložio 50.000! Ili nek je uložio hiljadu, on je tih hiljadu teško zaradio – ispričao je voditelj rezignirano.

Antonio Ahel/ATA Images
Zoran Pejić Peja

Peja dodaje i da će zarad dobrog izgleda rado da se podvrgne estetskoj hirurgiji, a već uveliko vežba kako bi održao vitku liniju.

- Zašto da ne, ako bude bilo potrebe za tim. Smatram da za sada za tim nema potrebe, ali ako bude slučajno zatrebalo. Bavim se mojim poslom u kojem treba da izgledam prvenstveno lepo. Ja ne smem da izgledam ugojeno, da izgledam kao bucko. Ne smem. Moram da budem lep, da idem u teretanu i bavim se sportom, da budem lep, čist, moram da budem pedantan. Jer, narod te gleda, kakav primer daješ narodu – dodao je Peja.

(Grand)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike