Naša pevačica završila u bolnici: Kad ne možeš da mrdneš i živiš na gutljaju vode... (FOTO)

08.04.2024

12:13

0

U bolnici je imala vremena da razmisli o svemu

Naša pevačica završila u bolnici: Kad ne možeš da mrdneš i živiš na gutljaju vode... (FOTO)
Dragica Zlatić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Dragica Zlatić iznenadila je pratioce na Instagramu objavom iz bolničke postelje. Naime, ona je uz fotografiju sobe napisala da nije umela dovoljno da ceni svoje zdravlje, ali nije otkrila tačan uzrok zbog koga je hospitalizovana.

- Ležim i razmišljam koliko smo besni i nezahvalni, koliko ništa ne cenimo, a znate zašto? Zato što mislimo: "Pa šta, normalno je da mogu da ustanem i da se okupam sam. Normalno je da jedem svaki dan, to mora tako i to se podrazumeva" - napisala je ona, a zatim otkrila u kakvom je stanju trenutno:

Instagram screenshot / dragica_zlatic
 

- Kad te "klepi" pa ne možeš danima da mrdneš, misaonima imenica je da ustaneš, živiš na gutljaju vode, i te kako shvatiš da je to sve blagoslov i da nije nikakva sitnica... Ili ne shvatimo, pa čim gu*ici lakne Jovo nanovo - napisala je Dragica.

Podsetimo, pevačica je nedavno prošla kroz težak životni period kada joj je preminuo otac. Kako je ranije govorila, njeni roditelji su je stariji dobili, a ona je najmlađa od troje dece.

- Žao mi je što me nećes više dočekati kada dođem iz Beograda, nekako sam navikla da si uvek, ali uvek tu. Putuj tata i neka Gospod Bog podari večni mir tvojoj duši. Ako negde gore sretneš mamu... Vi krenite sve ispočetka. Tvoj „Rajko" - emotivnim rečima se oprostila od oca na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike