Pevačica podelila fotografije sa hemoterapija: Te večeri sam izašla sa prijateljicama i niko nije naslutio da imam kancer (FOTO)

08.04.2024

11:59

0

Najteže joj je palo opadanje kose

Pevačica podelila fotografije sa hemoterapija: Te večeri sam izašla sa prijateljicama i niko nije naslutio da imam kancer (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/ naidabeslagic_

Pevačica Naida Bešlagić saopštila je pre nekoliko meseci da se već godinu dana bori sa rakom jajnika. Ona je odlučila da o svojoj životnoj trci javno govori, pa je sada objavila neke od slika koje su nastale tokom hemoterapija.

- Moja prva hemoterapija, zbunjenost i strah od nepoznatog. Na glavi mi je hladna kapa. To je uređaj koji sam nabavila preko svojih prijatelja iz Amerike, navodno sprečava opadanje kose. Meni na žalost nije pomoglo, ali čula sam i videla kod nekih žena na Tiktoku da deluje - napisala je pevačica.

Instagram printscreen/ naidabeslagic_
Naida Bešlagić

Pevačica ni tokom najtežih dana nije želela da klone duhom, te je sa iscrpljujućih terapija odlazila u izlaske sa prijateljima.

- Fotografija je nastala sedamnaesti dan nakon moje prve hemoterapije. Te večeri sam izašla sa prijateljicama dok niko oko mene nije mogao ni da nasluti da imam kancer i da sam u procesu lečenja - napisala je Naida uz fotografiju.

Instagram printscreen/ naidabeslagic_
Naida Bešlagić

Naida priznaje da joj je najteže palo šišanje kose, kao i opadanje trepavica i obrva, ali je uspela da prevaziđe i ovaj životni udarac.

- 18. dan nakon prve hemoterapije kosa je nenormalno počela da mi opada. Nakon dva dana plakanja donela sam tešku odluku u tom momentu za mene, a to je ošišati se, to jest obrijati glavu u potpunosti. Za svaku ženu koja prolazi sve ovo najteže je ostati bez kose – naglasila je pevačica.

Tokom procesa lečenja, promenila je nekoliko perika, a prirodnim obrvama i trepavicama našla alternativu, pa niko nije mogao da nasluti kroz šta prolazi.

- Moja peta hemoterapija. U mojoj glavi misli „Još jedna i gotovo“. Već pred peti ciklus kreću da mi opadaju obrve i trepavice, ali ni to mi nije bio hvala Bogu danas za sve ima rešenje. Zahvalna sam jer sam i dalje dobro – zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike