Haris Džinović je dva puta bio izbačen iz škole: Pevač je bio fokusiran samo na jedno, a nije reč o muzici

08.04.2024

11:35

0

Završio je večernju gimnaziju

Haris Džinović je dva puta bio izbačen iz škole: Pevač je bio fokusiran samo na jedno, a nije reč o muzici
Haris Džinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Haris Džinović već decenijama je jedan od najpopularnijih izvođača u regionu. Rođeni Sarajlija je zbog karijere došao u Beograd, iako je detinjstvo proveo u rodnom gradu.

Tamo se i školovao, ali kako sam priznaje, tokom đačkih dana obrazovanje mu nije bilo na prvom mestu.

- Zato što sam bežao sa časova, bežao iz škole, išao sam na treninge. Fudbal sam voleo više od svega, iako sam već tada bio talentovan, odnosno, otkrio talenat za muziku, ali nju sam sklonio u drugu stranu. Samo sam bio fokusiran na fudbal i onda sam dobio mnogo neopravdanih časova, tako da sam morao da letim iz škole. Onda sam završio večernju gimnaziju, za pola godine dva razreda. Pa se opet upisao, pa je opet bio neki problem, pa su me na polugodištu izbacili, da bi me primili početkom drugog polugodišta i tako... - prisetio se Haris kroz osmeh, pa dodaje:

Antonio Ahel/ATAImages
Haris Džinović

- Uglavnom sam imao sve što sam želeo. Najbitnija mi je bila igra... Igraili smo fudbal, klikere, nije bilo previše mogućnosti za zabavu. Nestašan sam bio, kao i sva deca. Opet kažem, to bilo neko drugo vreme, sada je sve drugačije - ispričao je pevač u emisiji "Iza zatvorenih vrata".

Drama sa suprugom Melinom

Haris je dospeo u centar pažnje zbog razvoda od supruge Meline, zahvaljujući kome svakodnevno puno novinske stupce. Njih dvoje su se nedavno i formalno razveli, a nekoliko dana kasnije usledila je prava drama kada je Melina došla u porodičnu kuću na Senjaku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Haris i Melina Džinović

Pevač je tada pozvao i policiju, a modna kreatorka je izjavila da trpi nasilje već dve godine.

- Melina nije pokušala da me kontaktira. Ona je napustila kuću, kad je došla pozvao sam policiju. Ona ima pravo da pokupi šta je njeno, ona ima svoj neki stan, živi na drugom kraju grada. Ne znam koji je bio razlog njenog dolaska, ja sam pozvao policiju, dali smo izjave oboje i tako se to završilo. Malo miriše na provokaciju, ali ne znam zašto nije htela da ode. Rekla mi je da je ovo njena kuća. Bili smo svo četvoro kod kuće, oni su ćutali, molili su je da ode, ali ona nije htela. Deca (Kan i Đina) su se plašila da ne pređe sve u fizički obračun - rekao je on u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike