Pravi razlog zašto se Ivana Pavković šokirala kad je saznala da nosi blizance: Detalj iz prošlosti koji pevačici niko dotad nije ni pomenuo!

07.04.2024

15:10

0

Ni suprugu Petru Mitiću u toj sekundi nije bilo svejedno

Pravi razlog zašto se Ivana Pavković šokirala kad je saznala da nosi blizance: Detalj iz prošlosti koji pevačici niko dotad nije ni pomenuo!
Ivana Pavković i Petar Mitić - Copyright ATAImages/A. H.

Kruna ljubavi Ivane Pavković i Petra Mitića svakako su njihovi sinovi, međutim, kada je pevačica saznala da nosi blizance - nije imala pojma da je za to uopšte i postojala mogućnost.

- Moja baka, mama moje mame, imala je njih devetoro braće i sestara, a njene dve rođene sestre su bile bliznakinje. Međutim, meni to niko nije rekao, nekako nikada nismo pričali o tome. Kada smo saznali da nosim blizance bili smo u šoku i nije nam palo na pamet da to može da nam se desi - rekla je za jedne medije Ivana, koja nije krila ni da biti majka trojici dečaka nije nimalo lak zadatak.

- Prvenac ima sedam godina, a blizanci godinu i po. Iskreno, život ti se bukvalno promeni za 360 stepeni, dosta je tu odricanja i imaš mnogo manje slobodnog vremena. Meni je bio šok sa prvim detetom, posebno prvih godinu dana... Sa njima (blizancima) smo nekako već ušli u rutinu i mnogo smo lakše prihvatili u smislu organizacije, ali roditeljstvo je svakako veliki zadatak - naglasila je ona.

Ivana Pavković, ATAImages/Antonio Ahel
 

Upitana ko je više strog, ona ili suprug, Pavkovićeva je kroz osmeh odgovorila:

- Trudim se da budem stroga mama, ali više je Petar veštica!

Inače, najstariji naslednik je, kaže, nasledio „crtu" za muziku od nje i Petra.

- Vujadin je jako talentovan za muziku, iako mi nismo insistirali. Voli klavir, gitaru i bubnjeve, baš je ozbiljno „zagrizao". Po ceo dan svira klavir, ustaje i budi se sa klavirom... - objašnjavala je pevačica za „Grand".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike