Kuma Enesa Begovića kroz suze o velikoj tragediji koja je njega zadesila: Otkrila i kad će se pevač vratiti poslu

07.04.2024

10:15

0

Posle smrti sina Armina u potpunosti se povukao s estrade

Kuma Enesa Begovića kroz suze o velikoj tragediji koja je njega zadesila: Otkrila i kad će se pevač vratiti poslu
Elvira Rahić - Copyright Printscreen „Nikad nije kasno"

Elvira Rahić, pevačica i kuma Enesa Begovića, progovorila je o pevaču kog je protekle godine zadesila ogromna porodična tragedija. Smrt sina Armina u potpunosti ga je dotukla.

Iz javnog života se tad odmah povukao, a prema Elvirinim rečima, još se neće vraćati pred reflektore od tuge.

- Na žalost je doživeo tu tragediju. Još uvek se ne vraća na scenu, sigurno i neće dok godišnica smrti njegovog sina ne prođe. Mogu samo da kažem ne daj Bože nikome da doživi ono što je moj kum doživeo. Ni blizu, a kamoli to. Nekako ljudi... – počela je za jedne medije ona, koja je zbog suza potom morala i da prekine razgovor i malo se pribere; očito, s Arminovim preranim odlaskom i sama se još uvek teško nosi.

Elvira Rahić, Printscreen/Nikad nije kasno
 

- Oprostite... I kada vam se dete razboli, bude vam teško, a kamoli da ga izgubite. Nikada se neće vratiti sigurno onaj duh u njemu, jer jednostavno, on je to crpeo iz porodice. On je neko ko izuzetno voli i ceni porodicu i svu snagu je pronalazio upravo u njoj. Sada će zaista faliti jedna karika u svemu tome da bi bio Enes ono što jeste – istakla je onda, pa nastavila o tome kako Begović u ovim teškim trenucima nikako nije sam.

- Ako Bog da, ja se nadam kao i svi mi njegovi prijatelji, kumovi i rodbina, uz njega smo bili i uz najteže dane i uz one najlepše. Svi jedva čekamo da se vrati, jer zaista na estradi postoji praznina gde je on... Muzika će sigurno moći da ublaži bol, ali ne i da izleči – zaključila je Elvira za „Grand".

Enes Begović, Printscreen 24sedam TV
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike