Džordž Kluni spavao u krevetu sa svinjom! Holivudski zavodnik zbog kućnog ljubimca nije želeo decu

07.04.2024

07:45

0

Njenu smrt je teško podneo

Džordž Kluni spavao u krevetu sa svinjom! Holivudski zavodnik zbog kućnog ljubimca nije želeo decu
Džordž Kluni - Copyright Profimedia

Holivudski zavodnik Džordž Kluni krajem osamdesetih godina bio je u vezi sa pokojnom koleginicom Keli Preston. Njih dvoje su se upoznali posle njenog razvoda i zajedno proveli skoro dve godine.

Ipak, veza je bila ozbiljna, pa su stigli i da žive zajedno, ali "krov nad glavom" je sa njima delila i jedna svinja. Naime, svinja kojoj su dali ime Maks, bila je poklon glumca svojoj devojci, a posle raskida on ju je zadržao.

Profimedia
Džordž Kluni

Kako su preneli svetski mediji, Maks je u jednom trenutku imao skoro 133 kilograma, ali to nije smetalo da čak i spava u krevetu sa Klunijem. Koliko je bio vezan za nju govori i činjenica da je jednom, kroz šalu, rekao da će se oženiti njome ukoliko stane u venčanicu.

Glumac je godinama važio za večitog neženju, koji nikako da se "skrasi", a spekulisalo se da roditeljsku ljubav nije imao jer je njegova ljubav bila usmerena ka ljubimcu. Ipak, stvari su se promenile kada je Maks uginula, što je Kluni jako teško podneo.

Profimedia
Amal i Džordž Kluni

- Svinja koju je zvao Maks, uginula je 2006. godine, tako da je tada možda promenio mišljenje da će možda i osnovati porodicu. Obožavao je Maksa, koji je bio veličine stola - rekla je Klunijeva bivša devojka Elizabet Dejli za "The Sun".

To se i dogodilo, pa je glumac 2014. godine oženio advokaticu Amal Alamudin i sa njom, tri godine kasnije, dobio blizance Elu i Aleksandra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike