"Bila sam za fakultet i da ima porodicu": Roditelji Katarine Živković se prisetili najtežih perioda kroz koje su prošli zbog ćerke

06.04.2024

16:49

0

Udaljenost od jedinice im je teško pala

"Bila sam za fakultet i da ima porodicu": Roditelji Katarine Živković se prisetili najtežih perioda kroz koje su prošli zbog ćerke
Katarina Živković - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Katarina Živković kao maturantkinja se 2007. godine pojavila u takmičenju "Zvezde Granda" i tada stigla do finala.

Iako se iz rodnog Leskovca odavno preselila za Beograd, njeni roditelji su ostali u porodičnom domu i odlično pamte početke njihove jedinice.

Kako kažu, još tokom školskih dana primećivao se njen muzički talenat, a prvi nastup imala je na jednoj privatnoj proslavi i to na insistiranje njenog tate.

ATAImages/Antonio Ahel
Katarina Živković

S druge strane, mama Verica se protivila estradnoj karijeri, već je za svoju ćerku želela mirniji život.

 - Kaća je sto puta izjavljivala da sam ja bila za taj neki fakultet, može i viša škola i da ima porodicu i decu, tako nešto. Možda sam ja staromodna mama, a tata joj je, na jednom rođendanu, imam i sliku njenog prvog nastupa...

Inače, Kaća se takmičila i u sezoni 2005. godine, ali nije želela da odustane i pojavila se ponovo dve godine kasnije.

- Kada mi je rekla da je išla tajno u Niš na drugu audiciju jer nisu tada dolazili u Leskovac... Razbolela sam se kada je dobila poziv. Dok je ona skakala ja sam imala neki tetanusni grč - kaže Verica, pa objašnjava čega se najviše plašila.

ATAImages/ Antonio Ahel
Katarina Živković

- Pa šta ja znam, mlada je, jedinica je, želim je pored sebe. Nisam sebična majka, daleko od toga.

Ona se prisetila i najtežih momenata, poput perioda takmičenja u "Zvezdama Granda", kada im je osim stresa oko ishoda, izazovno bilo i sa finansijskog aspekta. Međutim, Verica ističe da je njen kolektiv imao maksimalno razumevanja i da su svi bili Kaćina velika podrška.

- Kad se ona nešto nasekira i tamo plače, ja govorim: "Šta? Ti da plačeš zbog toga, to ne dolazi u obzir". A onda spustim slušalicu, pa ja plačem. Neko mora da bude podrška, ali je bilo mnogo teško.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike