Katarina Živković objasnila zbog čega nije želela da govori o trudnoći: Razumeće me svaka mama!

21.03.2024

08:37

0

Pevačica je u petom mesecu trudnoće

Katarina Živković objasnila zbog čega nije želela da govori o trudnoći: Razumeće me svaka mama!
Katarina Živković - Copyright Katarina Živković, ATAImages/Antonio Ahel

Nedavno je objavljeno da je Katarina Živković u drugom stanju, ali pevačica nije želela mnogo da govori na ovu temu. Sada je odlučila da objasni svoje razloge, pa je otkrila i da je u petom mesecu trudnoće, te prinovu može očekivati na leto.

- Ovo je moje poslednje oglašavanje o trudnoći. Pre svega, želela bih da se zahvalim svim novinarima koji su poštovali moju odluku da o njoj ćutim, ali verujem da je, osim ljudskosti, razlog i to što sam sa njima imala fer i korektnu saradnju punih 16 godina! Tačno je, trudna sam i presrećna sam! U isto vreme i pomalo uplašena, jer je još uvek rana trudnoća. To je jedini razlog zbog kojeg nisam želela da istupam javno i govorim o drugom stanju! Verujem da će me razumeti svaka mama i trudnica, jer strah da nešto ne pođe po zlu veći je od želje da se svima pohvalite - objašnjava Kaća.

Marija Mladjen/ATAImages
Katarina Živković

Umesto albuma, Kaća će dobiti bebu, te je nedavno najavila da će se povući iz medija jer joj je dete prioritet.

- Nedavno sam ušla u peti mesec i, iako sam imala u planu da objavim novi album na kome sam dugo i predano radila i koji sam završila, ova mrvica u mom stomaku je odlučila drugačije - kaže buduća mama za Informer.

ATAImages/Anotnio Ahel
Katarina Živković

O njenom partneru se gotovo ništa ne zna, a pevačica poštuje njegovu odluku da se ne eksponira.

- Moj izbor da budem deo javnog života je bio samo moj, i kao što druga strana poštuje moju želju da budem ono što jesam, tako i ja moram i želim da poštujem želju druge strane da se medijski ne eksponira. Svako ko želi da svoj privatan život sačuva, to može da uradi. Ja sam pravi primer za to. Mnogo sam srećnija kada je moja intima samo moja i tako će ostati i u buduće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike