Nepoznat čovek ukrao identitet poznatog pevača! Umalo i masno da zaradi: Ovo je jedini razlog što ga original nije pravno gonio!

05.04.2024

07:45

0

Kad je krenuo na svirku ništa nije delovalo sumnjivo...

Nepoznat čovek ukrao identitet poznatog pevača! Umalo i masno da zaradi: Ovo je jedini razlog što ga original nije pravno gonio!
Sisko - Copyright Profimedia

Dvojnici su brojnim javnim ličnostima od velike pomoći, ali ne i Sisku koji za jednog svog, reklo bi se, nije ni znao, a na to - mogao je i „dobru" sumu novca da izgubi zbog njega, o kredibilitetu da i da ne pričamo. Pevač koji se svojevremeno posebno istakao s hitom „Thong song" otkrio je kakvu je neprijatnost bio doživeo zbog čoveka koji je neodoljivo podsećao na njega, a zakazao je tezgu pa umalo bio i plaćen za taj svoj nastup pod njegovim imenom.

„Imitatora", pak, nije pravno gonio i to samo zbog jednog.

- Delovao je kao ja, samo nekako istopljen. Da, mogao sam da ga tužim, ali sam onda saznao da je u pitanju neki klinac iz Baltimora, pa sam odmah odustao - objasnio je za „Page six" on, koji je rodom iz istog grada, pa mu je zato progledao kroz prste. 

Dečko je, inače, trebalo da otputuje zbog tezge, ali tik pred poletanje privatnim avionom - bilo je jasno da u pitanju nije Sisko. Čim je, naime, dao pasoš na uvid, otkrio je i svoj pravi identitet.

Sisko, Profimedia
 

Ovo, s druge strane, nije i jedini put da je neko poželeo da bude Sisko, ističu strani mediji. Izvesni „duplikat" najskorije prevario je tako mnoge na Njujorškoj nedelji mode u februaru 2017. godine. Sedeo je u prvom redu revija Vivijen Tam i Filipa Plajna, obučen u crno, izblajhane kose, s naočarima za sunce i krupnim komadima nakita - na svaki je detalj mislio.

U pitanju je bio izvesni Gavin Barns, koji je sve onda oštro negirao govoreći kako on „nikome nije pričao da je Sisko, već su ljudi sami to pomislili, a to nije kul".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike