Ovako je Karamela izgledao pre estetskih korekcija! Otkrio kako održava mladolik izgled, pa progovorio i o ženi (FOTO)

19.04.2023

12:18

0

On danas ima 52 godine

Ovako je Karamela izgledao pre estetskih korekcija! Otkrio kako održava mladolik izgled, pa progovorio i o ženi (FOTO)
Goran Stojićević Karamela - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Goran Stojićević Karamela oduvek je imao prepoznatljiv imidž, a nije nepoznato ni da je imao estetske korekcije na licu.

Mnogi su mišljenja da ne stari, a njegov izgled ranije bio je potpuno drugačiji. Ipak, imitirajući mnoge javne ličnosti, često se šminkao i prerušavao, nosio perike i oblačio haljine i u tome je uživao. Danas se imitacijom više ne bavi, vodi harmoničan život, ali se fizički nije mnogo promenio.

I dalje je fan kapa, pa se tako poslednji put u javnosti pojavio u crnom kaputu i crnim kačketom.

- Što kaže Maja Nikolić: "Mažem se margarinom". Šalim se, nju izuzetno poštujem i cenim. Ja mislim da je neki pozitivan duh u meni, zadovoljan sam poslom kojim se bavim, porodicom, imam ženu, sina. Zadovoljstvo u čoveku daje taj izgled - istakao je Karamela, a zatim je progovorio o supruzi i privatnom životu koji drži u tajnost.

- Ne skrivam ja, ja samo ne pričam o ženi i o detetu. Jednom se Vasilije slikao sa mnom, ali žena ne. Ona ne želi, ona je ekonomista, ona je producent. Ne pojavljuje se u medijima. Ona mene kritikuje, ja uvek krenem sa nekim ludilima. Mora da postoji neko ko povlači ručnu u životu. Često preteram. Kad kreneš sa estradom ti poludiš, malo izgubiš kompas šta je realno, a šta nije. Nisam nikada bio uobražen. Imam razloga, ali sam ostao normalan. Živim jedan normalan život kao i svi vi. Ljudi dosta žive lažne živote, a ja to ne volim - tvrdi Stojićević.

Na Tviteru je, inače, isplivala njegova fotografija iz mladosti, gde se vidi kako je izgledao pre nego što je ušao u šobiznis.

 

 

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike