Otac Meline Džinović nikada nije govorio o njenom braku, a bio je čest gost u vili na Senjaku (FOTO)

02.04.2024

15:29

0

Kreatorkini roditelji u početku nisu podržavali ćerku u nameri da se uda za Harisa

Otac Meline Džinović nikada nije govorio o njenom braku, a bio je čest gost u vili na Senjaku (FOTO)
Melina Džinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Melina i Haris Džinović danima pune naslovnice svojim skandaloznim krahom braka. Poznati par se rastao posle 20 godina zajedničkog života, a strasti se ne smiruju ni nakon formalnog razvoda. 

Naime, njih dvoje su sinoć imali burnu svađu u porodičnoj vili na Senjaku, kada je Melina posle dužeg vremena došla u kuću, posle čega je pevač pozvao policiju. 

Kako je poznato, modna kreatorka ne želi da komentariše razvod, već to čini samo Haris. Niko iz njihove porodice se nije oglašavao, što je i očekivano, s obzirom na to da nikada nisu želeli da iznose detalje porodične privatnosti. 

ATAImages/ A.A.
Haris i Melina Džinović

Tako ni Melinini roditelji, Elma i Sulejman Galić, nisu želeli da komentarišu brak njihove naslednice, iako je ona jednom prilikom priznala da su zbog velike razlike u godinama na samom početku bili protiv ove veze. Ipak, Melina je odlučila da ih ne posluša i otišla je kod Harisa u Francusku, a posle određenog vremena njeni roditelji su se pomirili sa njenom odlukom i izgradili skladan odnos sa zetom. 

U prilog tome idu i slike njene majke iz vile Džinovića, a na njima se može videti i kako izgleda Melinin otac Sulejman, koji inače nije aktivan na društvenim mrežama.

 

 

Reč je o porodičnim fotkama gde su najčešće pozirali sa unucima Đinom i Kanom, a kako je Haris okrivio bivšu suprugu za rasturanje porodice, još uvek nije poznato da li kreatorkni roditelji podržali ćerku ili zeta. 

 

 

Podsetimo, Haris je nakon sinoćne drame, opisao šta se dogodilo u vili i još jednom osudio Melinu. 

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla "svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi" na šta sam joj ja rekao "ako sud kaže da je tvoja" - kaže Haris i dodaje:

- Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, ponovo zahtevao da izađe, a pošto nije htela, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike