Prodavac mi je rekao da je trudna: Kajli Džener čeka dete sa Timotijem Šalameom, raskrinkao je komičar?

04.04.2024

07:45

0

On je u podkastu ispričao sve detalje razgovora

Prodavac mi je rekao da je trudna: Kajli Džener čeka dete sa Timotijem Šalameom, raskrinkao je komičar?
Timoti Šalame i Kajli Džener - Copyright Profimedia

Kajli Džener i Timoti Šalame već neko vreme su u ljubavnoj vezi, koji veoma čuvaju za sebe.

Detalje o svojoj ljubavi ne iznose u javnost, ali to ne sprečava ljude da ih komentarišu. Tako je komičar Danijel Toš ispričao da je dobio informaciju da ovaj poznati par čeka svoje prvo zajedničko dete.

- Evo nečeg ludog. Bio sam u prodavnici u Malibuu i pričao sam sa prodavcem. Pokušao sam to da izbegnem, ali se desilo, pa sam ga pitao zašto je prodavnica dan ranije bila zatvorena. Rekao mi je: "Ne bi trebalo da pričam o tome, ali snimano je finale sezone "Kardašijanovih" - pričao je Toš u svom podkastu i nastavio:

Profimedia
Timoti Šalame i Kajli Džener

- Spojler, ovde pričamo o kraju sezone koja tek treba da se emituje. Prodavac mi je ispričao da su iznajmili celu prodavnicu, zatvorili je i pravili se da su u kupovini. Ovo je bila scena koja se navodno desila - Kajli je otkrila da je trudna ponovo i to sa Timotijevim detetom. Kakva bomba!

Ipak, on se ogradio rekavši da te informacije nije proveravao, te da je samo ispričao ono što mu je rekao prodavac.

Međutim, nakon što je ovo izašlo u javnost, pojavili su se brojni članci u kojima se tvrdi da to nije istina. Timoti i Kajli se o tome nisu oglašavali, a kao što je poznato, rijaliti zvezda ima dvoje dece sa bivšim dečkom Travisom Skotom.

Profimedia
Timoti Šalame i Kajli Džener

Podsetimo, glasine o tome da su Timoti i Kajli zajedno pojavile su se početkom prošle godine. Nijedno od njih dvoje se o tome nije oglašavalo, a onda su viđeni na jednom koncertu zajedno, a potom i na dodeli nagrada "Zlatni globus". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike