Torta prekrivena novčanicama! Milan Milošević na proslavu rođendana potrošio ogromnu cifru: "Šta mi teško?" (FOTO/VIDEO)

02.04.2024

20:44

0

Sve je u zlatnoj boji

Torta prekrivena novčanicama! Milan Milošević na proslavu rođendana potrošio ogromnu cifru: "Šta mi teško?" (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Vladan Mišić

Poznati voditelj Milan Milošević večeras proslavlja svoj 47. rođendan u jednom prestoničkom restoranu. On je za tu priliku odabrao odelo u zlatnoj boji, a potom porazgovarao sa medijskim ekipama, među kojima je i novinar portala 24sedam.

Voditelj se pohvalio da je za ovu proslavu izdvojio između četiri i pet hiljada evra, a što je, kako kaže, za njegove mesečne prihode malo. 

- Šta mi teško imam platu, nije to ništa. 

Takođe, Milan je mislio na svaki detalj, pa je tako i rođendanska torta u zlatnoj boji, prekrivena novčanicama od 200 i 500 evra, dok se na sredini nalazi njegova slika. 

ATAImages/ A.A.
 

Ipak, najbitnije mu je zdravlje, a ispunjavaju ga dani provedeni sa majkom. 

- Ne želim da zvuči surovo, ali ona ima 89 godina, znamo u kakvoj je zdravstvenoj situaciji. Svaki dan proveden sa njom mi je prelep i ispunjava me. Osim toga, srećnim me čine posao, prijatelji i moje životinje - rekao je on, pa dodao da majka na njega gleda kao jednog od učesnika Elite. 

Među prisutnima su brojne javne ličnosti poput Vanse Šokčić, Tijane Ajfon, Aleksandre Mladenović, Slađe Trajković, Katarine Živković, Ane Radulović, Vanje Mijatović, Zorane Mićanović i mnogih drugih. 

Šta je još rekao o sugrađanima iz Sremske Mitrovice, lošim odnosima među kolegama i daljim planovima pogledajte u videu koji sledi: 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike