Milan Milošević postavio vrhunski bezbednosni sistem posle bačene bombe: Sada mogu mirno da spavam

22.03.2024

11:41

0

Autor: N. M.

Rekli su mu da ne brine ništa

Milan Milošević postavio vrhunski bezbednosni sistem posle bačene bombe: Sada mogu mirno da spavam
Milan Milošević - Copyright 24sedam/Danica Božović

Voditelj Milan Milošević je prošlog meseca doživeo je veliki stres, kada je tvrdio da mu je u dvorište kuće u Zemunu bačena bomba, a kamere koje su postavljene na njegovom domu zabeležile su počinioca. 

On je posle svega odlučio da nivo bezbednosti u svom domu podigne na viši nivo, pa je ugradio kompletan novi sigurnosni sistem i alarme na svojoj kući.

Instagram printscreen/milanmilosevic_official
Kuća Milana Miloševića

- Zbog svega što se dešavalo poslednjih meseci, pretnje i čudna dešavanja oko moje kuće rešio sam da promenim kompletno sve kamere analogne i stavim potpuno nove, jače i bolje, a alarm sam takođe imao, međutim, sada je pojačan tako da ni muva više ne može da prođe - istakao je on za   portal Srbija Danas, pa objasnio da mora da bude predostrožan.

Instagram printscreen/milanmilosevic_official
Kuća Milana Miloševića

- Ljudi koji su mi radili ceo bezbedonosni sistem kažu da sada mirno mogu da spavam i da ne brinem ništa. Doduše, ja sam i do sada mirno spavao ali mere predostrožnosti moraju da postoje jer svašta se dešava.

Podsetimo, Milan se nedavno susreo sa pretnjama i negativnim komentarima, što je odmah prijavio policiji

- Ne bih komentarisao, vidite svi kakva se hajka digla protiv mene i mojih kolega, ali je se ne bavim tim, postoje nadležni organi i institucije. Sve sam uredno prijavio policiji, advokati rade svoj posao. Mislim da je danas 21. vek, uređena zemlja Srbija, ne može niko da bude oštećen i da na taj način bude sabotiran, upravo ono što meni rade - poručio je Milan u emisji "Ekskluzivno".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike