Molila ga je da ode na lečenje! Vanja Aleksić proživela pravi pakao u braku sa Ša: "Toliko je vikao da sam doživela nervni slom"

01.04.2024

14:49

0

Nije smela da izađe sa sinom do parka

Molila ga je da ode na lečenje! Vanja Aleksić proživela pravi pakao u braku sa Ša: "Toliko je vikao da sam doživela nervni slom"
Nenad Aleksić Ša i Vanja Aleksić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nenad Aleksić Ša svojoj devojci Vanji Ignjatović svakodnevno pravi ljubomorne skandale u Eliti, a gledaoci su šokirani time koliko je reper posesivan.

O ovakvim njegovim ispadima govorila i Nenadova bivša supruga Vanja, koja je priznala da iz tog braka vuče traume jer ju je reper kontrolisao do te mere da ga je molila da se obrati stručnjacima.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vanja i Nenad Aleksić Ša

- Spakovala sam kofere i otišla. Nakon toga je pokušavao da me zove. Jedan dan plače i moli, drugi dan vređa i tako u krug. Bila sam spremna da se pomirim sa njim ako bi se izlečio od svoje posesivnosti i ljubomore. Više puta sam ga pitala da poseti nekog lekara da vidi šta nije u redu sa njim, molila sam ga da idemo i do bračnog savetnika, ali on je bio uveren da je on u pravu i da će mi bračni savetnik reći: "Normalno je da sa njim budeš 24 časa i da nemaš društveni život. Ne smeš da izdeš na bazen...". Rekla sam dobro, ajde ići ćemo, možda ja grešim, možda si ti u pravu. Ja u braku sa njim nisam smela slobodno da se krećem. Bez njega nigde, dva puta mi je preselo - rekla je Vanja.

Ona se potom prisetila neprijatne scene koju joj je priredio nakon što je sa sinom otišla do parka.

- Vodila sam dete u parkić iza zgrade, bili smo možda sat vremena. Kada sam se vratila u stan, on me je sa vrata pitao: "Jel te gledao neki tatica?". Tu je bio njegov otac, ja sam bila šokirana. Sa svojim detetom sam izašla da igramo fudbal. Njegov otac mi je tada rekao: "Ne znam šta se sa njim događa, ne znam šta da ti kažem" - rekla je za Hype.

Instagram printscreen/ vanjaaleksic11_
Vanja i Nenad Aleksić Ša

Skandali i svađe u braku ostavili su na nju teške posledice, a više puta se dešavalo i da joj pozli od stresa.

- Njega u trenutku uhvati neko ludilo, nešto svoje u glavi i on jednostavno poludi. On se toliko drao da sam se ja uplašila, to mi je trauma života ja mislim, da se on toliko drao da sam ja doživela nervni slom, da sam se par puta i onesvestila, vilica mi se kočila, ruke, noge trnule skroz, gde sam mu ja rekla: "Zovi Hitnu", ja sam mislila da ću da umrem, sigurna sam bila, tu pritom dete nije bilo. Nenad mi je rekao: "Ne može, ja sam poznata ličnost, ja ne mogu da te vodim u Hitnu, niti želim", a u stvari nije želeo jer je mislio da ću da ga prijavim u policiju – rekla je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike