Saša Popović i njegova Suzana jedva čekaju unuče: U penziji sam, ne zanima me šta će ko reći!

20.12.2023

14:38

0

Osvrnuo se i na to što je bio žrtva internet prevare

Saša Popović i njegova Suzana jedva čekaju unuče: U penziji sam, ne zanima me šta će ko reći!
Suzana Jovanović i Saša Popović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Saša Popović godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Suzanom, a zajedno imaju ćerku, dok pevačica ima sina iz prethodnog braka kojeg je kreativni direktor Granda prihvatio kao svog.

Zato i nije čudno što se oboje raduju i jedva čekaju da postanu baka i deka.

- Pa kako ne, da li je unuka ili unuk, priželjkujem unuče. Da li je muško ili žensko nema veze. I Suzana i ja priželjkujemo, ali evo, čekamo! Čekamo da vidimo šta će da se desi. Mi čekamo ali nema ništa još... Biće - rekao je Popović.

24sedam/Danica Božović
Suzana Jovanović i Saša Popović

Kako je nedavno bio žrtva prevare, kada je neko iskoristio njegovo ime i predstavljao se kao da je na društvenoj mreži Instagram, Saša je otkrio zašto ga nikad društvene mreže nisu interesovale.

- To mi je ćerka pokazala, rekla mi je da me neko stavio na Instagram kao da je to moj pravi profil. To nije istina. Ja to nemam. Nikada nisam imao profile na društvenim mrežama, niti želim da ih imam, niti ih imam. Nemam ni Titok, nemam ni Instagram, ni Fejsbuk, nemam ni Tviter. Nemam ništa i srećan sam što nemam - rekao je Popović za Grand i dodao:

24sedam TV
Saša Popović

- Šta će mi? Četrnaest godina sam na televiziji, vide me svi. Šta imam kažem, često imam i neke intervjue. A da sad imam neki svoj profil pa da čitam po društvenim mrežama šta kaže ovaj, šta kaže onaj, da se nerviram, pa neću! Ovako mi je lepo. U aprilu punim 70 godina, penzioner sam, uživam i uopšte me ne zanima ko šta kaže i ko šta piše, tako da mi te društvene mreže zaista ne trebaju - rekao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike