Reper traži starateljstvo nad sinom nakon što se saznalo da mu je bivša žena umešana u skandal sa Pi Didijem (FOTO)

31.03.2024

23:20

0

Odmah je bivšu potkačio na Instagramu

Reper traži starateljstvo nad sinom nakon što se saznalo da mu je bivša žena umešana u skandal sa Pi Didijem (FOTO)
50 Cent - Copyright Profimedia

Reper 50 Cent odlučio je da svojoj bivšoj supruzi, Dafne Džoj, oduzme starateljstvo nad njihovim 11-godišnjim sinom Sireom. Razlog za to jesu spekulacije, da je ona sarađivala sa Pi Didijem, koji je nedavno optužen za učešće u trgovini ljudima i s*kusalno uznemiravanje.

Kako prenose strani mediji, reper je već angažovao svoj advokatski tim, koji će biti pokrenuti protiv njegove bivše, koja se nedavno našla na spisku da je kao s*ksualna radnica učestvovala u kriminalnim radnjama. Kako se Didi rekao, ona je jedna od tri žene kojima se plaća mesečno za njihov s*ksualni rad.

ATAImages/Antonio Ahel
50 Cent

Ovi navodi su 50 Cent-a izbacili iz takta, pa se odmah oglasio:

- Nisam znao da si s*ksualna radnica. Ti mala s*ksualna radnice. Ovo s**nje je kao iz filma - napisao je reper, pa nastavio:

- Prešla si toliku udaljenost u nadi da ćeš imati još jedno dete sa mnom, ali bio sam zauzet. Pa si se vratila i počela da primaš novac od njega. Evo nas sada ovde, mala s*ksualna radnice - dodao je vidno besan na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

 

Ubrzo su počeli da se ređaju komentari, poput: "50 Cent je najgori čovek kojeg možeš imati za neprijatelja, on nikad ne odustaje", "Ljudi su pričali da se neće oglasiti povodom cele situacije i pogledajte, ne mari ni za šta".

Podsetimo, nadležni su nedavno pretresli Didijeve vile u Los Anđelesu, Majamiju, zbog optužbi s kojima se reper suočava.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike