Popović definitivno opsednut skupim kolima! U Grand ponovo došao novim „ferarijem" (FOTO)

28.03.2024

15:55

0

I ovo vozilo ima tablice s njegovim inicijalima

Popović definitivno opsednut skupim kolima! U Grand ponovo došao novim „ferarijem" (FOTO)
Saša Popović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Saša Popović dovezao je još jednog „besnog ljubimca" u svoj vozni park, o kom se već dugo priča kao o jednom od najskupljih u Srbiji.

Za crvenim „ferarijem", naime, kreativni direktor „Granda" provozao je i jedan beli, koji takođe ima tablice s njegovim inicijalima. Njime je došao na novo snimanje „Zvezda Granda", pa i dobro raspoložen ispozirao ispred vozila pred okupljenih fotografima.

Kako ova kola izgledaju pogledajte u galeriji koja sledi.

Podsetimo, Popović je nedavno ispričao otkad datira njegova ljubav prema skupim automobilima.  

- Kada smo 1983. godine krenuli na onu veliku turneju, puno smo para zarađivali. Milione. I to je sve išlo regularno, plaćali smo poreze. U to vreme je sve išlo preko tzv. SDK, pa preko žiro računa i imali smo zaista puno para, ali to su bile godine pod sloganom „Imaš kuću, vrati stan". Imaš stan, ne možeš da kupiš kuću, ne možeš ni lokale jer su u državnom vlasništvu. Gde smo trošili pare? Na automobile. Najviše ja. Prvi sam kupovao sve modele „mercedesa" '83, četvrte, pete... Od tada mi je ta ljubav prema automobilima. Naravno, 1993. kada sam izgubio pare kod Dafine, ostao sam klot. Bez ijednog dinara i bez ijedne marke i četiri godine sam se vozio autobusom - objasnio je bio „Grandu" on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike