Saša Popović otkrio koji pobednik "Zvezda Granda" je imao honorar 400 evra! Pitao me je: "Direktore, šta da radim?"

14.11.2023

13:21

0

Detaljno je govorio o zaradama pevača

Saša Popović otkrio koji pobednik "Zvezda Granda" je imao honorar 400 evra! Pitao me je: "Direktore, šta da radim?"
Saša Popović - Copyright ATAImages/ A.A.

Saša Popović otkrio je kako je pobednik "Zvezda Granda" za 2015. godinu Mirza Slimović u početku imao honorar 400-500 evra, pa se žalio.

- Sećam se Mirze koji je bio pobednik. On je dobio jednu-dve pesme, ali ništa se značajno nije desilo. Došao je i rekao: „Direktore, šta da radim, ja i dalje pevam za 400-500 evra." Ja sam mu rekao: „Ti sam sebi radi tezge. Ako mi budemo imali neki nastup za tebe, mi ćemo ti to zakazati. I bez obzira što imaš ugovor, sve su pare tvoje“ - ispričao je bivši direktor "Grand produkcije".

ATAImages/M. M.
Mirza Selimović

 

-  Mirza je kasnije napravio veliki uspeh i sada ima odličnu cenu. Samo da kažem da u ugovoru stoji 70 posto njima, 30 posto "Grandu", ali to je za one pevače kojima stvarno možemo da podignemo cenu i mogu da pevaju za ozbiljne pare - istakao je Popović.

"Ugovor je aktivan samo ako uspemo da napravimo nešto od njih"

Mnogi pevači, afirmisani ili ne, govorili su o njihovom ispadanju iz "Granda" i raznim skandalima.

- Toliko ima te dece i svako daje neke izjave, mene to toliko ne pogađa. Kada dođu pred finale, njih dvadesetak potpisuje ugovor od devet godina. Svake godine kažem finalistima da je ugovor aktivan samo ako možemo da napravimo nešto od njih. Znači, potpisali su ugovor i do tada su radili za sto, sto pedeset evra po nekim klubovima, diskotekama. Onda dolaze u takmičenje i kreće novo poglavlje - objašnjava Saša.

Printscreen YouTube/Grand Online
Saša Popović u "Zvezdama Granda"

 

- Znači kažem im, dobićete pesme, reklame, ako uspemo da vas podignemo na hiljadu evra, dve, to je super i to vredi, a ako vidimo da za godinu dana i dalje rade za 150 evra, taj ugovor ne vredi ništa. Kažemo im da idu da pevaju i rade kao što su i do tada, ali imaju ugovor na devet godina sa nama i uvek mogu da dođu kod nas kada nešto snime, jer smo mi njihova kuća, pa možda se desi nešto za tri-četiri godine - zaključio je Popović za "Blic".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike