Snežana Đurišić o tužbi koju je podnela protiv kandidata "Zvezda Granda": Optužio ju je za mito, evo šta se sada dešava

27.01.2024

19:02

0

Pevačica je otkrila kako teče proces

Snežana Đurišić o tužbi koju je podnela protiv kandidata "Zvezda Granda": Optužio ju je za mito, evo šta se sada dešava
Snežana Đurišić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Snežana Đurišić se nedavno našla u žiži javnosti kada ju je kandidat u "Zvezdama Granda", Dušan Vukadinović optužio da je pevačica od njegove majke tražila novac da bi on nastavio da se takmiči. 

Snežana je govorila već da će ovaj ceo slučaj rešiti na sudu, kako bi skinula ljagu sa svog imena, a sada je otkrila kako teče ceo proces i šta se sa tim dešava.

ATAImages/ Antonio Ahel
Snežana Đurišić

- Moram reći da je tužba predata. Čekamo taj poziv. Imali smo informaciju da je falilo nekih podataka, ali advokat "Grand produkcije" radi na tome i čekamo. Ja lično sam onda rekla i samo ću sada dodati, odnosno ponoviti. Mi smo ljudi javni, ali nismo mete za vređanje časti i dostojanstva. Ja sam tako vaspitana, na obraz ne dam. Nikada ni od koga ništa nisam ni tražila, ni uzela, niti ucenila, niti mi treba. Sve što imam zaradila sam pošteno svojim radom - rekla je pevačica.

Kako je dalje istakla, nije moguće ni da neko ima protekciju u "Zvezdama Granda" niti da uzme mito, jer na kraju odluku o pobedniku donosi publika.

ATAImages/Antonio Ahel
Snežana Đurišić

- Kad sam čula to, ja nisam mogla da verujem. Rekla sam: "Molim, odakle to, šta uopšte to znači?". Da li je ikad iko u Zvezdama Granda mogao bilo šta da uradi na način da plati, podmiti ili preko neke veze? Nema šanse. Zašto nema šanse. Zato što tu rade pošteni ljudi, a drugo, što je možda i relevantnije, to je što tu publika ima poslednju reč i onu važnu reč. Možete vi da glasate koga hoćete, ako to publika ne konzumira, nema tog posla ništa - zaključila je Snežana u emisiji "Divan šou".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike