Starleta otkrila stravične detalje iz detinjstva: Silovali su me u parku kad sam imala sedam godina

27.03.2024

19:02

0

Seća se detaljno kakvu traumu je prošla

Starleta otkrila stravične detalje iz detinjstva: Silovali su me u parku kad sam imala sedam godina
Kejti Prajs - Copyright Profimedia

Kejti Prajs, jedna od najpoznatijih britanskih starleta, otvorila je dušu o traumi koju je preživela kao dete, kada je imala samo 7 godina. 

- Silovana sam u parku kada sam imala sedam godina, a onda sam skoro bila oteta - otkrila je ona i priznala da se na to nije osvrtala, sve do jednog trenutka:

- To sam ignorisala sve do trenutka kad sam snimila "Životne priče Pirsa Morgana". Tad mi je bilo neprijatno. Plakala sam jer nikada nisam razmišljala o tome, a očigledno mi je smetalo - rekla je manekenka.

Profimedia
Kejti Prajs

Scenu toga što se desilo nakon silovanja i danas ima pred očima.

- Mama je pila čaj u kafiću, sećam se kad je policija došla i pogledala mi u gaćice, sećam se tog čoveka jasno kao dan - rekla je manekenka.

Kejti je ranije priznala da je mučno iskustvo uticalo na njene odnose sa muškarcima, a tokom dugogodišnje karijere imala je više neprijatnih iskustava sa muškarcima.

Profimedia
Kejti Prajs

- Prvi dečko me je pretukao, sledeći mi je pocepao odeću, pa sam morala majku da zovem gola sa govornice, jedan me je i prevario... Niko od njih nije bio zdrav. Da muškarci nisu bili u mom životu, ne bih bankrotirala, bila psihički zlostavljana i sve drugo što ima veze sa muškim rodom - navela je Kejti, prenosi "Daily Mail".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike