Slađana Milošević je napravila skandal na televiziji: Nije htela da odustane, to je moglo debelo da je košta!

28.03.2024

00:20

0

Do detalja je tada ispričala šta se dogodilo

Slađana Milošević je napravila skandal na televiziji: Nije htela da odustane, to je moglo debelo da je košta!
Slađana Milošević - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Slađana Milošević je preminula u utorak, 26. marta u Zemunskoj bolnici. 

Mnogi se sada prisećaju kakva je bila, a i ona sama nije skrivala da su je često pratili skandali i kontroverze. Jedna od njih desila se kada je svojevremeno gostovala na nacionalnoj televiziji.

ATAImages/Stefan Tomašević
Slađana Milošević

- Sećam se da je bila velika panika kada sam ja prvi put u životu stavila hrišćanski krst oko vrata. Taj skandal je trajao. Satima i satima sam ostala na sceni. Tu su bili glavni urednici, direktor. Svi su dolazili i zahtevali da skinem krst sa sebe. Nosila sam konkretno tri krsta, ali nisam htela da prihvatim njihov zahtev. Čak su i policiju zvali dok sam ja sa bendom ostala na sceni – ispirčala je Slađana za Grand i potom otkrila kako je sve to završeno:

- Čekali smo da prođe ceo dan da bi oni na kraju shvatili da mi nećemo da se sklonimo sa scene. Onda su snimili iz daleka i s leđa taj nastup. Ali kad je neko prvi probio led, onda je lakše. Posle mesec dana se javio jedan hrabri režiser Uzelac koji je snimio „Nedeljom popodne“ sa mnom i sa krstom oko vrata. To je bila velika pobeda, ali me je jako koštala nerava, strpljenja, rizika. Moglo je da se desi da se više nikada ne vratite na televiziju. Jer takve stvari su se dešavale.

Antonio Ahel/ATA Images
Slađana Milošević

Stajlinge Lejdi Gage pojedini strani kritičari poredili su sa Slađanom Milošević i kostimima koje je ona nosila na vrhuncu karijere.

- Jedna autorka iz Nemačke je napravila komparaciju Lejdi Gage i mene u videu. Tu je imalo jedno 20 do 30 kostima koji su jako slični, ali je razlika između njih i do 15 godina. Ali meni to zaista nije bitno, već ono kakav će biti sadržaj – naglasila je Slađana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike