Draganin Toni već živi sa drugom ženom? Ovo su detalji romanse koja ne traje tako kratko!

26.03.2024

19:49

0

Oni žive na dve adrese

Draganin Toni već živi sa drugom ženom? Ovo su detalji romanse koja ne traje tako kratko!
Dragana Mirković i Toni Bijelić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Dragana Mirković iznenadila je javnost saopštenjem u kom je priznala da se razvodi od Tonija Bijelića posle 24 godine braka, a kako navode pojedini izvori, reč je o drugoj ženi s kojom se već neko vreme viđa pevačicin suprug.

Njih dvoje, kako je već rekla, žive odvojenim životima, te je Dragana ostala u Beču, dok se Bijelić još prošle godine odselio i vreme provodi u Hrvatskoj, tačnije u Opatiji. Biznismen je tamo sebi obezbedio nekretninu, navodi Kurir saznaje.

Neki izvori tvrde da Toni sa izvesnom ženom već neko vreme živi, kao i da su na dve lokacije, odnosno dva mesta.

ATAImages/Antonio Ahel
Dragana Mirković i Toni Bijelić

- Oni žive u dva mesta... (gradovi poznati redakciji) Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno - priča izvor za Telegraf.

Podsetimo, Mirkovićeva je u poslednje vreme sa Tonijem retko provodila vreme zajedno, samo na porodičnim slavljima, pa je to bio slučaj i za 21. rođendan njihove mezimice Manuela koji organizovali u dvorcu. Par je poslednji put viđen zajedno na koncertu u Areni kojim je Mirkovićeva proslavila četiri decenije karijere.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike