Prvo oglašavanje Dragane Mirković nakon porodične tragedije: Bilo je prirodno da budem sa porodicom u tom trenutku

28.01.2024

20:32

0

Pevačica je sada spremna na sve ono što je čeka

Prvo oglašavanje Dragane Mirković nakon porodične tragedije: Bilo je prirodno da budem sa porodicom u tom trenutku
Dragana Mirković - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Dragana Mirković i njena porodica su pred kraj prošle godine doživeli tragediju, kada je preminula majka njenog supruga Tonija

Pevačica je tada odlučila da dva koncerta, zakazana u Areni u Beogradu, pomeri za februar, a sada je prvi put progovorila o tome.

ATAImages/M. M.
Dragana Mirković

- Sasvim je prirodno bilo da je moja želja bila da budem uz porodicu u tom trenutku. Kad je moj svekar preminuo, takođe sam bila uz moju porodicu. Publika me je razumela, čak i oni koji su iz inostranstva došli da me slušaju. Zamislite kad dolaze ponovo, ja sam u šoku - rekla je pevačica, koja je ponosna na svoj humanitarni rad o čemu sada više želi da govori:

- Posle svega i dalje ništa nije lako. Život ide dalje i moja publika očekuje da nastavim ono što sam započela i obećala. Nastavljamo dalje s koncertima. Malo sam zgusnula termine, nije moglo drugačije, stalno sam na putu, tamo, ovamo. Želim na pravi način da proslavim 40 godina karijere. Pored koncerata, ono što je meni mnogo bitno to je ta humanitarna nota - rekla je Dragana, pa dodala:

ATAImages/M. M.
Dragana Mirković

- Ja se godinama bavim humanitarnim radom, to nije od juče, sačekala sam jubilej i sada će se moja želja ostvariti. Nisam želela da se pre Arene zna za humanitarne koncerte.

Ona se osvrnula i na nedavno održanu premijeru filma o Džeju Ramadanovskom, kojoj nije prisustvovala.

- Nisam pogledala film o Džeju, ali plan mi je da odem na premijeru u Beču, Husa me je zvao. Džej je bio vezan za Beč, bio je vezan i za mene i moju porodicu, bio je zahvalan što smo mu nešto pomogli. Ostala je velika povezanost i ljubav među nama - zaključila je pevačica u "Premijera - Vikend specijalu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike