„Planirali smo da ponovo zapevamo Princezu..." Dado Topić skrhan bolom posle smrti Slađane Milošević

26.03.2024

17:55

0

Pevačica je preminula danas, 26. marta, u Zemunskoj bolnici

„Planirali smo da ponovo zapevamo Princezu..." Dado Topić skrhan bolom posle smrti Slađane Milošević
Dado Topić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pokojna Slađana Milošević za sobom je ostavila brojne hitove - „Recept za ljubav", „Amsterdam", „Bez nade"... Pa numeru „Seksi dama" koja je jedno vreme po izlasku bila zabranjena na radiju i televiziji. Pojedinim fanovima, međutim, među dražima je svakako „Princeza", koju je ona otpevala s Dadom Topićem.

Saznavši za smrt koleginice i prijateljice, Topić je za medije teška srca otkrio i kako je postojao plan da je ponovo izvedu „lajv".

Slađana Milošević, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Imao sam informaciju da Slađana nije dobro. Bio sam u Beogradu, pokušavao sam da je dobijem, ali su mi rekli da zdravstveno stanje nije najbolje. Jako sam se potresao, bila je dobar drug i prijatelj. Nikada nije govorila o svojoj bolesti i koliko je zdravstveno loše. Početkom godine planirali smo zajednički nastup gde bismo ponovo zajedno otpevali „Princezu", ali eto, ona se razbolela i nismo uspeli da realizujemo - za „Blic" je izjavio on, pa dodao kako su mnogi bili oni koji su sa njom hteli da rade i da se druže, ali da je ona ipak njega izabrala, zbog čega mu je svakako bilo drago:

- Ona je nekada slovila za devojku koja je bila avangarda sama sebi i drugima. Svirala je violinu, gitaru, poznavala je muzičke trendove i mnogi su hteli da se druže i rade sa njom, ipak, ona je mene izabrala, voleo sam da sarađujem sa njom, bila je draga i dobra za saradnju. Bilo je lepo biti sa njom u duetu.

Dado Topić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Dado se, međutim, ni tu nije zaustavljao.

„Bila je žena koja zna šta će i kako!"

- Slađana se borila za različitosti, pisala knjigu o ženskim pravima. Imao sam sreću da mi bude prijateljica. Držala je puno do svog statusa i imidža, izgradila je jednu ikonu koja i danas stoji čvrsto. Pamtiću je po tome što je bila žena koja je uvek sve znala šta će i kako, sve čisto, jasno i lako se pamtilo. Sama sebi je bila dostojna i znala je šta hoće. Bila je dobra devojka - zaključio je za pomenute medije.

Slađana Milošević, ATAImages/Stefan Tomašević
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike