Afera Sofije i Tošića jedno vreme je bila glavna tema! Šašićeva prvi put bacila karte na sto: Evo i kakav odnos ima sa JK zbog svega!

26.03.2024

12:45

0

Otkad su jedno veče proveli u istom društvu, mnogo šta se promenilo...

Afera Sofije i Tošića jedno vreme je bila glavna tema! Šašićeva prvi put bacila karte na sto: Evo i kakav odnos ima sa JK zbog svega!
Jelena Karleuša, Duško Tošić, Sofija Šašić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pre nešto više od godinu i po dana ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića, Sofija, provela je jedno svoje veče u istom društvu kao i bivši fudbaler i menadžer Duško Tošić, suprug pevačice Jelene Karleuše. Otad, mnogi su je i povezivali sa njim, što njoj nikako nije godilo.

Fotografije koje su dospele u pojedine medije samo su „dodale ulje na vatru", ali ona je ćutala - sve do sada, kada je tokom gostovanja u jednoj emisiji rešila da postavi stvari na svoje mesto. Upitana ima li istine u brojnim napisima o izvesnoj aferi, kazala je najpre:

„Na pogrešnom mestu u pogrešno vreme!"

 

 

- Imamo zajedničkih prijatelja i zadesili smo se u društvu, što ja kažem, na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Potom, otkrila je u kakvim je odnosima sa Tošićem danas.

- Sretnemo se, dobri smo i to sve, ali ne bih volela nikome tako nešto, da je u mojim godinama, a on u njegovim i da je oženjen i da ima dvoje dece, a ja, kako bih ti rekla, devojka pred kojom je život - kazala je u „Razotrkivanju" Šašićeva, pa se onda dotakla i odnosa sa njegovom suprugom Jelenom, koja joj je sve do glasina bila ogromna podrška.

Navodno, zbog raznih napisa, Karleuša se bila naljutila na nju.

„Razmenile smo nekoliko poruka..."

 

 

- Ne znam što se naljutila, mogu da pretpostavim, nikada nismo imale priliku da pričamo o tome, nismo se čak ni srele otad. Nije me kontaktirala, razmenile smo nekoliko poruka i to je bilo to i posle toga postoji stvarno ta neka distanca, jer se nadam da će to proći, imamo mnogo poznanika i frizera i ne bih volela da budemo u sukobu zbog takve budalaštine; to jeste obeležio jedan period, čak su prenosili i strani mediji, hrvatski, bosanski, crnogorski. Ne znam, ja se iskreno nadam da ona nije poverovala u to. Šta da se radi... - zaključila je Sofija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike