Žarko Laušević i Mima Karadžić su bili kumovi a zbog ubistva nisu razgovarali 20 godina: Pomirili se na sahrani velikog glumca

16.11.2023

17:00

0

Prekinuli su kontakt posle tragične noći

Žarko Laušević i Mima Karadžić su bili kumovi a zbog ubistva nisu razgovarali 20 godina: Pomirili se na sahrani velikog glumca
Mima Karadžić i Žarko Laušević - Copyright Antoni Ahel/ATA Images

Žarko Laušević preminuo je 15. novembra u 63. godini i iza sebe ostavio dubok trag.  Nakon što je preminuo usled teške bolesti, od Lauševića se oprostio ceo glumački svet.

Od njega se oprostio i glumac Mima Karadžić, njegov kum, s kim nije razgovarao 20 godina.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Putuj s anđelima, moj dobri kume, i pozdravi nam sve drage i voljene, ima ih tamo dosta - napisao je Mima na Instagramu.

Pomirenje na sahrani

Mima Karadžić i Žarko Laušević bili su veliki prijatelji, a Žarko je bio kum na Miminom venčanju sa Sunčicom Ðurić 1992.

Posle tragične noći  1993. u Podgorici, njih dvojica prekinuli su svaki kontakt i nisu pričali dvadeset godina. Pomirili su se na sahrani Dragana Nikolića.

Mima je blizak s porodicom jednog od ubijenih momaka i kad se to desilo, prekinuo je svaku komunikaciju s Lauševićem. Za sve ove godine nikad ga nije pomenuo, izbrisao ga je iz života - otkrio je ranije izvor za "Kurir".

I dok su ostali glumci priželjkivali Lauševićev povratak u Srbiju, Mima je u intervjuima odbijao da govori o njemu.

Mima Karadžić Tanjug/Jadranka Ilić
 

Sahrana Dragana Nikolića je sve promenila. Mima i Žarko su tada shvatili koliko su nedostajali jedan drugom, da je život previše kratak, pa su posle sahrane otišli u kafanu, gde su se pomirili i pričali do ranih jutarnjih sati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike