Lidija Skrinjik o odlasku sa "Granda" i udaji za italijanskog grofa: Ne živim u dvorcu sa aždajama, već u skromnom domu

22.03.2024

14:56

0

Prisetila se Saše Popovića i Lepe Brene

Lidija Skrinjik o odlasku sa "Granda" i udaji za italijanskog grofa: Ne živim u dvorcu sa aždajama, već u skromnom domu
Lidija Skrinjik - Copyright Printscreen Youtube/Lutajuća kamera

Nekadašnja voditeljka "Granda", Lidija Skrinjik, ostavila je karijeru nakon odluke da se uda za Italijana Danluiđija Arćerija i odseli se u njegovu rodnu državu.

Iako već godinama živi tamo, Lidija ističe da je ostala u kontaktu sa nekim od kolega poput Dragane Katić i Tihomira Tepića, ali i sa Sašom Popovićem, pa se prisetila i saradnje sa njim.

Kako kaže, njoj su ostale uspomene na vrlo profesionalnu i korektnu saradnju.

- Ako profesionalno pristupate poslu nećete imati probleme. Bitno je da se ne kasni, da se zna kad počinje, kad se završava, da se ne odugovlači jer se zna koliko traje emisija. Kroz godine rada stičete iskustvo i koliko vam vremena treba da se posvetite intervjuu i razgovoru sa pevačem da se emisija što manje secka i montira. Vremenom se uđe u štos i radi se tako. Saša je zahtevan jer želi da se sve dovede do perfekcije, radi na tome, pa se trudi da i tim koji odabere bude takav.

Printscreen Youtube/Lutajuća kamera
Lidija Skrinjak

Lidija se osvrnula i na svoje preseljenje u Italiju, te priznala da joj ova odluka nije bila ni malo laka, ali da je na kraju prevagnula veća perspektiva.

- Osim supruga tamo nisam znala nikoga, niti imala bili koga. Kada ste mladi to ide lakše da se uklopite u sredinu, lakše se sklapaju prijateljstva, ali tamo nisam otišla u cvetu mladosti. Suprug mi je bio oslonac. Mi smo četiri godine bili u braku na relaciji Breša - Beograd, iz prostog razloga što je moj sin završavao osnovnu školu i nisam želela da mu prekidam školstvo. Bilo je da on dođe kod mene ili ja da odem tamo. Diplomirala sam italijanski, a on je znao nekoliko reči sprskog, za njega bi bilo mnogo teže da se uklopi u Srbiji. Onda smo se odlučili da ću ja biti ta koja će otići tamo.

Malo je poznato da je Lidija diplomirala italijanski jezik, a kako ga nije često koristila počela je da ga zaboravlja, pa je iz tog razloga otvorila profil na nekoliko sajtova da bi komunicirala na italijanskom. Na ovaj način je upoznala svog sadašnjeg supruga, a kako se za njihovu vezu brzo saznalo, počele su priče o tome da se udaje za italijanskog grofa.

 

 

- Pitali su me novinari da li da napišu da sam u vezi sa grofom. Meni je to bilo simpatično, ali sam rekla da on nije grof, no ta informacija je otišla u medije i privukla je pažnju. Kada sam suprugu poslala isečak novina, njegova sestra se zaintrigirala. On je rano ostao bez roditelja i mnoge stvari o svojoj prošlosti ne zna. Ispostavilo se da oni imaju to neko grofovsko poreklo, ali to je titula koja se nasleđuje, ne znači da ste bogati i da imate dvorac sa aždajama. Ta priča se nadograđivala i pojavljivala u medijima kada ja nisam bila tu. Moj suprug se bavi potpuno normalnim poslom, nije bogataš, biznismen, tako da sam živela u skromnom domu koji je i dalje moj. Nisu to kamioni i avioni.

U Italiju je otišla sa sinom, koji se tamo obrazovao, dok ćerka živi na dve relacije, Srbija - Italija. Lidija se dobro snašla u ulozi domaćice, a neko vreme je radila i kao voditeljka. Ipak, to nije bila emisija formata poput "Granda", a sada je otkrila i da joj je Saša ponudio ponovnu saradnju. 

 

 

- Zvao me je kada sam otišla tamo, ali sam tek stigla i rekla sam da mogu, ali da budem na relaciji tamo i ovamo. Da dođem jednom mesečno i odradim četiri emisije, a on je imao potrebu za neku drugu vrstu saradnje. Rekao mi je: “Trebaš mi, ali maltene svaki dan“. Nisam mogla sina da ostavim samog sa suprugom, jer sam morala i zbog jezika da budem uz njega dok ne stane na noge i uklopi se u sredinu. Tako da Saša me jeste zvao, ali ja u datom trenutku nisam mogla da odgovorim na poziv - rekla je voditeljka, pa se prisetila i kako pamti Lepu Brenu, koja je tada bila jedna od direktorka Granda.

- Izuzetna, uvek je bila dobro raspoložena, barem sam ja stekla to iskustvo. Kad god se vidimo nasmejana je, unosi pozitivnu energiju i nosi energiju žene koja je biznismen, ima neku viziju.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike