"Odmah sam rekla kako ću da se udam za njega!" Kako je Slavica Ćukteraš upoznala bivšeg, koji sada želi da joj oduzme ćerku

23.03.2024

21:44

0

Govorila je i kako je Avramov fenomenalni tata

"Odmah sam rekla kako ću da se udam za njega!" Kako je Slavica Ćukteraš upoznala bivšeg, koji sada želi da joj oduzme ćerku
Slavica Ćukteraš - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Slavica Ćukteraš na sudu je sa bivšim suprugom Vladom Avramovim, koji, prema njenim rečima, želi da dobije starateljstvo nad njihovom ćerkom. Prema pisanju medija, on pevačicu naziva "nemarnom majkom".

Pevačica je istakla kako prolazi kroz torturu i supruga je nazvala "skakavcem", a njihovi odnosi su bili daleko bolji kada su se razveli krajem 2019. godine.

Ona je dugo posle razvoda rekla kako je Avramov fenomenalan otac, a kako je još istakla, patila je u braku.

24sedam/Nenad Vujanović
Slavica Ćukteraš

 

- Nikada nisam ružnu reč rekla, a nemam ni razloga zato što je on fenomenalan tata. On možda nije fenomenalan muž... On je uvek tu. Iako je on u inostranstvu, ona ide kod njega, bude tamo po 10-15 dana. Ona još uvek ne ide u školicu, predškolsko je, pa može tako da funkcioniše. Evo, na primer, ja sam 2021. godine stalno nešto bila bolesna, te srce, te ovo, te ono, ona je sve vreme bila kod oca. Oni imaju savršen odnos. Zaljubljenost između Vlade i mene je umrla još u braku. Nije se desio razvod pa kao patimo, patila sam u braku - ispričala je Ćukteraševa, koja je nekadašnjeg partnera upoznala 2013. godine.

Profimedia
Vlada Avramov

 

- Upoznali smo se u Novom Sadu i posle smo se vratili u Beograd gde smo se drugi put videli. Ja ne mogu da vam opišem taj osećaj u stomaku. Odmah rekla da ću se udati za tog čoveka. Posle par dana poznanstva otišla sam kod njega u Italiju, a posle četiri dana smo se verili. Zajedno smo sedam meseci i mi smo opijeni. Obožavam ga - izjavila je Slavica tada.

Podsetimo, sukob između njih javno je odjeknuo 2023. godine, kada je pevačica prijavila bivšeg fudbalera policiji zbog toga što je, kako je rekla, doživela psihičko nasilje.

Njemu je tada određena mera zabrane prilaska od 48 sati, bez zadržavanja, a kako navodi Blic, tada je od strane tužioca protumačeno da je u pitanju krivično delo nasilje u porodici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike