Dunja Jovanić uživa na egzotičnoj destinaciji: Influenserka iznajmila kuću sa pogledom na more, sa njom i ovaj frajer (FOTO)

22.03.2024

08:30

0

Sve pršti od luksuza

Dunja Jovanić uživa na egzotičnoj destinaciji: Influenserka iznajmila kuću sa pogledom na more, sa njom i ovaj frajer (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/imfashionbabe

Dunja Jovanić iskoristila je slobodno vreme da otputuje na Maldive odakle redovno objavljuje fotografije i snimke na društvene mreže. Influenserka je na odmor otišla sa prijateljima, a iznajmili su kuću na samoj obali, te im se iz spavaće sobe pruža prelep pogled na more.

Među ekipom koja je otišla na ovo ostrvo je i popularni fotograf Dušan Petrović, pa su spojili "lepo i korisno", kako bi napravili i neke fotke za Dunjinu modnu marku.

Međutim, pre dolaska na Maldive, morali su da pređu naporan put.

- 20 sati kasnije, 2 leta, 1 hidro avion, 1 broj, 1 bubanj, 1 bagi - opisala je Dunja.

Instagram printscreen/imfashionbabe
Dušan Petrović

Tokom dana oni uživaju u čarobnim plažama, voću, kao i drugim aktivnostima poput vožnje biciklom, ronjenju i fotografisanju.

Inače, Dunja je ozbiljno razvila svoju karijeru i brend, te se svrstala među najuspešnije influensere na ovim prostorima, a svom timu je nedavno obezbedila i novi radni prostor.

Podsetimo, Dunja je poslednji put govorila o ljubavi nakon raskida sa Milošem Mandićem, inače trgovcem nekretninama u Dubaiju.

Iako su odlučili da se rastanu, ostali su u dobrim odnosima, a influenserka je tom prilikom i objasnila da joj veliki uspeh otežava da nađe adekvatnog partnera.

- Rekla bih samo da se tu skupilo više stvari, u smislu toga da volim svoju zemlju i da želim da živim ovde i da je vrlo varljivo da, kao uspešna žena, danas nađeš muškarca koji može da sedi u prvom redu i da ti aplaudira, da se ne takmiči. Nema veze nikakve sa njim, nego generalno kažem. Muškarac mora da bude ultra uspešan, kada to kažem ne mislim na novac, nego da bude zadovoljan. Uspešan je onaj čovek koji se vrati sa posla i zadovoljan je. Koji radi za određenu platu, ali zna da doprinosi, zna da je dobar u svom poslu i briga ga da li si ti poznata i koliko ti zarađuješ i ne pada mu na pamet da se sa tobom takmiči. Mora da ima mnogo samopouzdanja, da je prošao mnogo toga, mislim da je to srž svega - objasnila je u podkastu „Sisterhood".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike