Dunja Jovanić želela da se predstavi u prirodnom izdanju, pa je napali: Ovako je influenserka izgledala pre operacija (FOTO/VIDEO)

09.02.2024

08:33

0

Pokušala da postane i pevačica

Dunja Jovanić želela da se predstavi u prirodnom izdanju, pa je napali: Ovako je influenserka izgledala pre operacija (FOTO/VIDEO)
Dunja Jovanić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Influenserka Dunja Jovanić pre godinu dana bila je deo projekta „Ovo sam ja“, za koji se snimila bez šminke i pratiocima želela pošalje poruku da u realnosti nije onakva kakva deluje na društvenim mrežama.

Iako je jasno da na licu nema šminku, pojedini tviteraši su je napali zbog toga što njen izgled nije prirodan, pa su počeli da dele Dunjine slike pre estetskih operacija.

 

 

Osim pomenutih slika, o tome kako je nekada izgledala govore i snimci sa festivala na kojima se oprobala u muzičkim vodama sa numerom „Nevaljala“.

Podsetimo, Dunjini najbliži prijatelji i članovi porodice govorili su o njenim počecima.

- Došla iz Amerike i kao i ništa, ja postajem bloger, reko "šta je bloger'" - kaže sa osmehom kuma i nastavlja:

- Kao "ništa, ja ću da se snimam". I ona je krenula prvo sa pevanjem, jako je dobro išlo, ali i oduvek je želela da postane javna ličnost. Kada sada gledamo i moja braća, koja su mi pričala kada je bila u osnovnoj školi, ona je uvek bila u centru pažnje, na ovaj ili onaj način, prosto izdvajala se - rekla je Dunjina kuma koja joj je bila i prvi fotograf.

Bonus video:

https://24sedam.rs/showbiz/vesti/272214/dunja-jovanic-raskinula-s-deckom/vest

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike