"Izađem na ulicu i zaljubim se": Megan Foks iskreno o prvom braku i raskidu veridbe s Mašingan Kelijem

22.03.2024

07:45

0

Glumica je sigurna da nije bila spremna na tako ozbiljnu vezu

"Izađem na ulicu i zaljubim se": Megan Foks iskreno o prvom braku i raskidu veridbe s Mašingan Kelijem
Copyright Profimedia

Megan Foks iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost, a javnosti je posebno bio interesantan njen prvi brak sa Brajanom Ostinom Grinom. 

Njih dvoje su vezu započeli kada je glumica imala samo 18 godina, a u braku su dobili troje dece, Noa, Bodija i Džurnija. Ipak, mladalačka ljubav nije opstala, te su se 2021. godine i zvanično razveli.

Ona je u nedavnom gostovanju otkrila da nije bila idealna supruga Brajanu, kao i da je tokom braka često gledala u "tuđe muškarce".

- Izašla bih na ulicu i zaljubila se jer sam bila dete - objasnila je glumica, i dodala da je za to delom i sama kriva jer nije sebi dozvolila da bude duže vreme bez partnera i oseti potpunu slobodu.

Profimedia
Brajan Grin Ostin i Megan Foks

Glumica tvrdi da nije bilo prevara među njima, ali i da su oboje bili daleko od idealnih partnera. Međutim, situacija se promenila kada su dobili decu, pa Megan ističe da ju je to nateralo da sazri.

- Bila sam mlada i zaista nije trebalo da budem u tako ozbiljnoj vezi - dodala je ona u podkastu "Call Her Daddy".

Zajedno proveli 15 godina

Glumica je sa samo 18 godina ušla u ozbiljnu vezu sa Brajnom, a verili su se 2011. i ubrzo venčali, iako postoje navodi da su se verili 2006. godine. Bilo kako bilo, par se posle 10 godina zajedničkog života rastao, a nakon toga glumica je počela da ređa partnere.

- Nakon trenutka kada sam se i zvanično razvela, bila sam sama otprilike tri nedelje - dodala je.

Ponovo se ozbiljno zaljubila 2022. godine, i to u muzičara Mašingan Kelija, ali su posle burne veze definitivno raskinuli veridbu prošle godine.

Profimedia
Megan Foks i Mašingan Keli

- Mislim da je ono što sam naučila iz ove veze to da nije sve za javnost - rekla je Megan, te dala misteriozan odgovor na pitanje o prekidu veridbe.

- Dakle, mislim da zasada nemam komentar na status veze. Ono što mogu da kažem je da je to ono što ja nazivam svojom "drugom polovinom", uvek će biti on bez obzira na sve - dodala je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike