Megan Foks objavila zbirku poezije: Otkrila pojedinosti veze s Mašingan Kelijem i detalje pobačaja

09.11.2023

23:20

0

Neki Kelijevi raniji postupci ukazivali su na ovo

Megan Foks objavila zbirku poezije: Otkrila pojedinosti veze s Mašingan Kelijem i detalje pobačaja
Rakinuli: Megan Foks i Mašin Gan Keli - Copyright Profimedia

Holivudska zvezda Megan Foks nedavno je objavila zbirku pesama "Zgodni momci su toksični", a inspiraciju je pronašla u nekim svojim privatnim i bolnim trenucima. 

Zvezda filma "Transformers" sebe je opisala kao "beznadežno romantičnu" i dodala da je celog života skrivala tajne svojih muškaraca. 

- Ove pesme su napisane u pokušaju da iskorenim bolest koja se u meni ukorenila zbog mog ćutanja - rekla je Megan Foks, prenosi Page Six. 

Profimedia
 

Dobar deo knjige posvetila je Mašingan Keliju, rokeru sa kojim je u vezi od 2020. godine. Međutim, početkom ove godine objavljeno je da je par raskinuo veridbu, a potom da pokušava da spase vezu. Činjenica je da više nemaju zajedničke slike na društvenim mrežama, kao i da se retko pojavljuju zajedno, ali još uvek nije jasno šta se između njih dešava. 

Zbog ekstravagantnog stila par je često bio na meti komentara, a neretko su govorili i o svojoj intimi. Ipak, malo je poznato da je tokom njihove romanse Megan izgubila bebu, a to je bila inspiracija za jednu od njenih pesama. 

- Na vašoj strani kreveta je rezultat ultrazvuka, deset nedelja i jedan dan. Da li mislite da je ona bila sposobna, da li bi ostavila pozdravnu poruku? Ali došlo je vreme za rastanak. Zatvaram oči i zamišljam kako te pritiskam na grudi, dok te otkidaju od mene. Platila bih svaku cenu, reci mi, šta je otkup za njenu dušu? - piše Megan Foks u knjizi.

Profimedia
 

Iako Megan nije jasno naglasila da je u pitanju Kelijeva beba, fanovi su i ranije povezivali neke njegove postupke sa gubitkom deteta. Recimo, te 2022. godine objavio je pesmu "Twin Flame".

- Idi na spavanje, videću te u snovima - pevao je Keli u svojoj pesmi, a posle otkrio da ju je posvetio svojoj ženi i nerođenom detetu. 

Profimedia
 

Njihov odnos je i dalje nedefinisan, a glumica je knjigu započela rečenicom: "Ali onda se jednog dana dogodilo. Jedan od idiota me je konačno slomio", te se pretpostavlja da je ovo upućeno Keliju. 

Podsetimo, Megan sa bivšim mužem Brajanom Ostinom Grinom ima tri dečaka, Nou, Bodija i Džurnija.

- Veze nisu lepe. Ružne su. Ponekad su rat. Ali kroz ranu dolazi prilika da rastete i postanete jača, celovitija verzija sebe - zaključila je Foksova. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike