Edita progovorila o bacanju cveća od bivšeg u publiku: Jeste me sramota, ali da vratim vreme - isto bih uradila!

16.03.2024

06:45

0

Pevačica naglašava kako se tako uopšte ne ponaša kada se isključe kamere

Edita progovorila o bacanju cveća od bivšeg u publiku: Jeste me sramota, ali da vratim vreme - isto bih uradila!
Edita Aradinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Snimak s jednog nastupa Edite Aradinović koji prikazuje pevačicu kako baca cveće koje je dobila od bivšeg dečka u publiku brzo je postao viralan pošto je ugledao svetlost dana i izmamio je razne komentare njene publike. Ona, međutim, gostujući u jednom podkastu, naglašava da ju je sramota zbog toga kako je postupila.

Iako je mnogima delovala prilično moćno, Edita priča da je „to moglo i mnogo drugačije" i da privatno uopšte nije takva.

 

 

- Da li smem da te pitam za sporni klip koji je bio i viralan, kada dobijaš buket cveća? Meni je to zapravo moja Nina poslala (sestra) i rekla je „koja kraljica" - počela je u „Bunkeru" Luna Đogani s pozicije voditeljke pa je dodala kako su „svi onda očekivali da će pevačica da se razneži, a umesto toga bacila je cveće u masu".

- Šta se to desilo? - upitala ju je, na šta je ona odgovorila:

- Dobro si rekla, Nina se obradovala, a Nina ima osamnaest godina. Tako da, tu sam „poene" pokupila od dece, a istina je da se vrlo sramim toga iz razloga što je to bila Nova godina. To je bio momenat kada se malo više popilo i to je bila neka moja emocija, revolt u tom trenutku. Suštinski, niti je to ta osoba zaslužila, da mu se obratim na taj način, to je moglo da bude jedan na jedan ali, jednostavno, nije se tako desilo.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

 

 

- Iskreno, žao mi je zbog toga, zato što godinama ostavljam potpuno pogrešan utisak. Kažem, sedim s ljudima koji se u javnosti predstavljaju... Da ti pomisliš „ovo je tako jedno divno, nežno čeljade", a znaš u pozadini mnoge stvari; ja na primer mnogo toga znam, ali nije moje da ikad u životu to pričam. Nije ni važno, ne želim da se poredim sa drugima, samo mi je žao što vrlo često zbog te svoje imulsivnosti ostavim utisak... To jesam bila ja, ali niti sam aždaja, babaroga, ne ponašam se tako u privatnom životu - tvrdi Aradinovićeva, naglašavajući kako je čitav potez nastao i u trenutku njene nemoći.

Potom, dotakla se tog nekadašnjeg izabranika, ali i njegove porodice.

- Smatram da su on i njegova porodica divni ljudi, mnogo ih volim i, šta god da se desilo između nas, niko nije dužan da zbog mog posla trpi takve stvari. Žao mi je zbog toga, ali da mogu da vratim vreme isto bih uradila (smeh) - zaključila je u vrlo veselom tonu, u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike