Alen Islamović o sukobu sa Tifom: Da sam zlopamtilo ja bih tad sišao sa bine i rekao da neću više da radim

06.11.2023

09:02

0

Prokomentarisao i sukob Bebeka i Brege

Alen Islamović o sukobu sa Tifom: Da sam zlopamtilo ja bih tad sišao sa bine i rekao da neću više da radim
Alen Islamović - Copyright ATAImages/Milan Maricic

Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa, članovi legendarnog "Bijelog Dugmeta", pre nekoliko godina su se sukobili, nakon čega je došlo i do fizičkog obračuna. Time je samo eskalirala njihova višegodišnja netrpeljivost, ali uprkos svemu, oni i danas nastupaju zajedno.

- Mi smo deca radničke klase, pa kad radnici hoće da rade oni rade, kad neće da rade oni neće da rade. Ako želimo raditi to Bijelo dugme radićemo, ako ne želimo onda nećemo. Nema tu nešto da se popravlja krivi zid koji ćemo ispraviti. Bijelo dugme je ozidano tako kako je, ima 50 godina – započeo je Alen svoju priču u emisiji "Premijera - vikend specijal".

ATAImages/Antonio Ahel
 

Te 2018. godine došlo je do tuče, kada je Tifa udario Alena, ali mu je kolega iz grupe to oprostio.

- Možda je Tifa u tom trenutku bio nešto slab. I fenomenalni igrači koji igraju fudbal u evropskim ligama istrči i odigra 50 utakmica dobro, a pa jednu zabrlja. Tako je najverovatnije i Tifo došao taj neki 55 koncert koji mu ne štima. Možda mu je ono žuto svetlo iz hotela udaralo u oči i nije mu pasalo pa mu je neko kriv. Kriv je Alen Islamović. On je pevač isto takav kakav je, peva na svoj način, a ja na svoj – kazao je roker, pa dodao: 

- Ja sam čovek koji oprašta. Nema razloga da ne što pamtim, nisam zlopamtilo. Da sam zlopamtilo ja bih tad sišao sa bine i rekao da neću više raditi, ali nisam. Evo, i dan-danas radim sa Bijelim dugmetom – rekao je on.

orislav Zdrinja/Zipaphoto/ATAImages
 

Osim njihovog sukoba, poznato je da Željko Bebek i Goran Bregović godinama ne razgovaraju, ali svađe nisu jedine kontroverze koje su pratile "Bijelo dugme".

- Ja to ne znam i ne mogu ni ući u tu priču jer nisam toliko upućen. To su neke stvari koje bi trebalo njih dvojica da reše, a ne ja. U tom Bijelom dugmetu je bilo svašta, od od hapšenja, policije, pritvaranja, zatvora do neobjašnjivih načina kako su neki ljudi koji su svirali umrli i stradali. Bijelo dugme je uvek to pratilo i to je neminovno. Najveće zlo Bijelog dugmeta je to što se uvek mora nešto desiti. Ako nema toga onda nije Bijelo dugme – ispričao je Alen u emisiji na TV Pink.

Bonus video: 

https://www.photojoiner.com/

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike