"Razdvojili su nam se putevi": Sofija Rajović potvrdila vesti o razvodu!

20.03.2024

13:26

0

Privatni život ne komentariše

"Razdvojili su nam se putevi": Sofija Rajović potvrdila vesti o razvodu!
Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Sofija Rajović odlučila je da stavi tačku na brak posle dve godine, a sada se oglasila i objasnila kako je do ovoga došlo.

- Ja generalno takve stvari volim da čuvam za sebe. Nisam tip koji voli da kometariše dešavanja iz privatnog života, ali posto je došlo do toga, reći ću... Bilo je lep dok je trajalo. Razdvojili su nam se putevi i to je to! Završilo se sve ljudski! Razišli smo se u miru i ne želim ništa više da kažem na tu temu - zaključila je ona za Pink.

Inače, ona se u tajnosti udala za svog supruga, pa je tako i odluku prekidu bračnog života donela bez medijske pažnje.

Njihovo venčanje organizovano je u jednom beogradskom lokalu, a tom prilikom priredili su slavlje koje se pamti.

- Najbitnije je da smo se svi dobro proveli i da su energija i raspoloženje nas gostiju u svakom momentu bili na vrhuncu. Nismo se venčali u crkvi, to smo ostavili za neki drugi put jer nama nikada nije dosta razloga za slavlje. Oboje smo veselog duha i volimo da okupimo drage ljude uživamo s njima - rekla je Rajovićeva kada se saznalo za svadbu, a onda dodala:

- Najbitnije je da sam napravila pravi izbor i da sam presrećna. On je čovek koji me vrlo dobro poznaje, a ono što je takođe važno jeste da smo jedno drugo prihvatili sa svim našim vrlinama i manama i da se jako dobro razumemo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike