Estrada pod lupom 24sedam: Poznati se svađali, pravili skandale, raskidali i venčavali se (FOTO)

07.02.2022

08:15

0

Još jedna nedelja za nama ostavlja mnogima gorak ukus u ustima

Estrada pod lupom 24sedam: Poznati se svađali, pravili skandale, raskidali i venčavali se (FOTO)
showbiz 0602 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Profimedia

Nedelja za nama u svetu poznatih i slavnih bila je i te kako burna, a dešavalo se svašta.

Mnogi su mislili da Rijana sprema album, a ona je sve iznenadila trudnoćom. Dara Bubamara našla se u žiži jer je španska predstavnica na Evroviziji iskopirala njenu pesmu. 

Ceca Ražnatović i njen partner Bogdan Srejović stavili su tačku na ljubav. Katarina Grujić i Marko Gobeljić pazarili su novu nekretninu, a glumica Sofija Rajović se udala.

Miroslav Ilić opet se našao na sudu, a Slađa Trajković, Đanijeva žena, na operacionom stolu. Na kraju nedelje svi su pričali o skandalu Katarine Živković i Sanje Marinković.

Dara Bubamara postala zvezda u Španiji

Mnogi su primetili da određene deonice španske pesme "SloMo" kojom će se predstaviti na Evroviziji neverovatno podsećaju na numeru "Ekstravagantno" koju izvodi Dara Bubamara.

Pevačica je istakla da će pokrenuti tužbu protiv izvođača, a nije mogla da veruje koliko ljudi iz te zemlje joj se javilo.

S druge strane, reper Stefan Đurić Rasta kao jedan od autora pesme tvrdi da su to njegove kolege iz Španije uradili namazano, te da Dara ne može da ih tuži, ali mogu Cobi i on koji potpisiju pesmu.

ATAImages/ A.A.
 

Raskid niotkuda

Niko nije ni slutio da stvari između Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića ne funkcionišu. Nakon nešto više od godinu dana veze oni su raskinuli, te se zakleli da će biti večni prijatelji.

Bogdan se iselio iz Cecine vile dok je ona bila na Maldivima, a kako se navodi, nisu se čak ni na Instagramu otpratili.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Još jedno suđenje za Miroslava Ilića

Održano je još jedno ročište povodom tužbe Mirjane Antonović i njenog sina Devina, koji žele da dokažu da je pevač Miroslav Ilić njegov otac.

Advokat mladog Devina Vilijam Paspalovski otkrio je za 24sedam da su saslušani svi preostali svedoci, te da bi sledeće ročište trebalo da bude i poslednje. No, možda to neće biti poslednji put da se sretnu na sudu.

Kako saznaje naš portal, Mirjanu čeka tužba od Ilića, koji ju je tužio za povredu tajne postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje slučaja suđenja u kojem su glavni akteri, ona, Ilić i Devin.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Luksuz za Kaću i Gobelju

Kako je 24sedam saznao, Katarina Grujić i njen suprug Marko Gobeljić pazarili su stan od 100 kvadrata u elitnom naselju Beograda, West 65, gde će im komšije biti mnoge poznate ličnosti.

Oni će se tamo preseliti za dva meseca, a prema zvaničnom sajtu na kome se prodaju ove nekretnine, cena kvadratnog metra ovakvih stanova iznosi oko čak 5.000 evra, što znači da su Gobeljići platili nekretninu od 100 kvadratnih metara minimum pola miliona evra!

Katarina i Marko iznose bebu iz porodilišta, ATAImages/Antonio Ahel
 

Đanijeva Slađa operisana

Slađana Trajković, supruga Radiše Trajkovića Đanija, operisana je po hitnom postupku. Njoj je odstranjen tumor, a kako se navodi, oporavak teče dobro.

Cela porodica je bila uplašena za nju, ali im je laknulo kada su saznali da je operacija prošla dobro.

ATAImages/ Stefan Tomašević
 

Udala se Sofija Rajović

Glumica Sofija Rajović udala se u tajnosti za svog izabranika. Ona je na svadbi promenila čak tri haljine, a goste su zabavljali orkestar Dejana Petrovića i pevač Aco Pejović.

Glumica nije na sva usta pričala o svom venčanju, koje je održano u jednom luksuznom restoranu, ali kako se moglo zaključiti po snimcima koji su se pojavili u javnosti, svi su se dobro zabavili.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Udarila pevačica na voditeljku

Kaća Živković bila je vidno revoltirana što je Sanja Marinković, u emisiji "Magazin In" isekla njen odgovor, te je, kako je istakla, mogao da se shvati kao nešto što ona nije mislila.

Nastala je opšta drama, mnoge pevačice su podržale koleginicu, a onda se oglasila i Sanja. Ona se nije zvanično izvinila Kaći, ali je objasnila zašto je uradila šta je uradila.

ATAImages/ A.A.
 

Albuma nema, stiže beba

Pop zvezda Rijana je u drugom stanju! Pevačica je skrivala trudnoću sve dok se nisu pojavile fotografije na kojima šeta sa svojim izabranikom, a u prvom planu je njen goli, trudnički stomačić.

Ona je sada objavila fotografije i na svom nalogu na Instagramu, a fanovi ne skrivaju sreću zbog nje, iako su se nadali da će im podariti album posle mnogo godina pauze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike