Nakon saopštenja da ima rak dojke, glumica se povukla: Prve fotke Olivije Man posle loših vesti (FOTO)

19.03.2024

23:20

0

Viđena u društvu supruga

Nakon saopštenja da ima rak dojke, glumica se povukla: Prve fotke Olivije Man posle loših vesti (FOTO)
Copyright Profimedia

Glumica Olivija Man pre pet dana saopštila je javnosti da boluje od raka dojke. Za tešku dijagnozu saznala je prošle godine i od tada traje njena borba.

U međuvremenu, glumica je imala četiri intervencije, ali je sigurna u nameri da se oporavi i nastavi sa normalnim životom.

Nakon što je sa pratiocima na Instagramu podelila svoju ispovest, nije se pojavljivala niti oglašavala, a sada su se pojavile prve paparaco slike iz Los Anđelesa, a na kojima je glumica u društvu supruga Džona Malejna.

Samo par dana pre šokantnog saopštenja, Olivija se pojavila na crvenom tepihu povodom dodele Oskara, te niko nije posumnjao šta krije, a svojim prelepim izdanje sve je zasenila.

Podsetimo, ona je odlučila da ovu tužnu vest saopšti na Instagramu gde se zahvalila lekarki koja joj je spasila život.

Profimedia
Olivija Man

- Ona je obratila pažnju na to koliko imam godina, da li neko u porodici ima rak dojke, to što sam prvo dete rodila posle tridesete... Izračunato je na kraju da postoji 37 odsto šanse da se rak razvije. Otišla sam na magnetnu tada, pa na ultrazvuk, te biopsiju koja je pokazala da imam luminalni B tip raka obe dojke. I to agresivni. Kroz mesec dana otišla sam na dvostruku mastektomiju. Jednog dana osećala sam se sasvim dobro, a onda sam se idućeg probudila u bolničkoj postelji posle operacije koja je trajala 10 sati - objašnjavala je glumica, pa je dodala:

- Srećna sam. Sve je otkriveno u periodu kad sam još imala opcije. I želim to svakoj ženi koja se danas-sutra suoči sa sličnim ili istim problemom. Pitajte svog lekara da li postoji rizik. Moja doktorka kaže da ako je bojka veća od 20 (odsto), da treba ići na mamografski pregled i magnetnu jednom u godinu dana od tridesete. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike