Ljupka Stević "ugasila" nastup! Pevačica uzela protivpožarni aparat i isprskala ceo lokal: Za fajront! (FOTO)

20.03.2024

06:45

0

Ovako nešto još niste videli

Ljupka Stević "ugasila" nastup! Pevačica uzela protivpožarni aparat i isprskala ceo lokal: Za fajront! (FOTO)
Ljupka Stević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ljupka Stević važi za pevačicu kojoj nije problem da napravi haos o kome se posle danima priča. Svi se dobro sećaju njenog prethodnog raskida, kada je bivšem dečku uništila automobil i brutalno ga vređala, međutim ovde nije kraj.

Pevačica ništa manje nije skandalozna ni na nastupima, pa je tako nedavno objavila da je posle jedne svirke uzela aparat za gašenje požara i isprskala ceo lokal.

- Za fajront - poručila je ona.

- Isključi aparate, isključi aparate, prešli smo igricu - dodala je Ljupka.

Inače, pevačica već ima iskustva u ovakvim situacijama jer je pre desetak godina doživela neprijatnu situaciju na jednom nastupu kada se bina zaista i zapalila.

- Sećam se dočeka 2013. godine na trgu u Novom Sadu. Pevala sam petnaestak minuta kao delimično mlad izvođač. U jednom momentu zapalila se bina i nastao je haos. Uskočili su vatrogasci. Zamislite scenu – ja pevam, a iza mene požar koji gase. Mislim da je ona sprava za grejanje izazvala požar koji je zahvatio deo bine. Trg je bio prepun. Ljudi me nisu gledali, nije mi bilo jasno o čemu se radi. Kad sam se okrenula, imala sam i šta da vidim. Kad se ja latim mikrofona i na 15 minuta, sve gori. Šalu na stranu, nije bilo svejedno - ispričala je Ljupka jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike