Ljupka Stević otkrila kako je muškarci doživljavaju: Šta će ti cveće, za tebe je municija!

09.03.2023

20:06

0

Dobila tri poklona za Dan žena

Ljupka Stević otkrila kako je muškarci doživljavaju: Šta će ti cveće, za tebe je municija!
Ljupka Stević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ljupka Stević se često nalazila u medijskoj žiži zbog burnih ljubavnih afera, a svi pamte njen incident sa generalom Dragišom Simićem kom je polupala automobil nakon saznanja da je vara.

Pevačica je sada gostujući u jednoj emisiji otkrila kako je protekao Dan žena u njenom domu, pa priznala da je dobila i poklone.

- Šta mi to obeležavamo osmog marta? Ja jedino što sam primetila pošto sam zujala po gradu ceo dan jeste puno cveća. Ja mislim da bi to trebalo da bude tako svaki dan. Meni su na kućnu adresu prijatelji poslali cveće - ispričala je Ljupka.

ATAImages/Antonio Ahel
Ljupka Stević

Ljupka je ovim zaintrigirala javnost, pa priznala da su u pitanju tri prijatelja kojima nije želela da otkrije identitet, jer kako kaže, nije na poligrafu.

Pevačica je potom ispričala anegdotu koje se uvek rado seti na Dan žena, pa otkrila da je muškarci doživljavaju kao jaku ženu, iako je u dubini duše veoma nežna.

- Ne postoji žena koja ne voli cveće. Bila je jedna situacija kada sam pitala jednog druga za 8. mart gde je meni cveće, a on mi je odgovorio: "Šta će tebi cveće, ja ću tebi kutiju municije da kupim!" Volim to da pominjem. Vidiš kako mene mušklarci doživljavaju. Ne ide cveće uz mene, ali idu puške. Volim ja esktremne stvari koje izazivaju adrenalin, ali sam u suštini nežna duša - kaže Ljupka u emisiji "Puls Srbije".

ATAImages/ Antonio Ahel
Ljupka Stević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike