Ceca Ražnatović se pohvalila poklonima od zetova, pa pomenula sina Veljka: Hoće da dođe sa svojim kolegama bokserima u emisiju!

17.03.2024

21:22

0

Uskoro će joj se pred kamerama pridružiti i deca

Ceca Ražnatović se pohvalila poklonima od zetova, pa pomenula sina Veljka: Hoće da dođe sa svojim kolegama bokserima u emisiju!
Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je imala vrlo uspešan nastup u Mariboru, gde ju je sačekalo na hiljade fanova. Oni najvatreniji poslali su joj i poklone, a nedavno su je darovima obradovili i za Osmi mart.

- Dobila sam od obojice zetova cveće, i Lidijinog supruga, i od Nemanje, od tajnih obožavaoca takođe, dobila sam dosta cveća, čokoladice - otkrila je Ceca.

ATAImages/Marija Mlađen
Ceca Ražnatović

Pevačica se od skoro našla i u ulozi voditeljke emisije "Ceca show", a iako su se među gostima našle mnoge njene kolege, publika željno iščekuje da u emisiji vidi i njenu decu, Veljka i Anastasiju.

- Biće sigurno. Anastasija sada živi u Španiji, ali kada bude dolazila gledaću da je ukradem. Sa Veljkom sam se već dogovorila, on hoće da dođe sa svojim kolegama bokserima, pa da vidimo i taj profil ljudi kako funkcioniše kada su u pitanju igrice i uživo pevanje. Format je napravljen tako da se ličnosti vide u situacijama na koje publika nije navikla, a da sve bude iskreno i spontano - izjavila je Ceca.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike