„Ceca mi je uvek bila k'o tata, a Lidija k'o mama!" Ražnatović o tetovaži na grudima, porodici, pa Nemanji Gudelju bez dlake na jeziku!

24.02.2024

11:50

0

Objašnjava i kako nije lik koji lako zaplače - emocije su ga obuzele samo kada mu je jedan prijatelj preminuo

„Ceca mi je uvek bila k'o tata, a Lidija k'o mama!" Ražnatović o tetovaži na grudima, porodici, pa Nemanji Gudelju bez dlake na jeziku!
Ceca Ražnatović, Veljko Ražnatović, Lidija Ocokoljić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Veljku Ražnatoviću porodica je uvek bila ogromna podrška u svemu. Ipak, bokser i naslednik pevačice Cece Ražnatović na grudima nosi ime tetke Lidije Ocokoljić. Mladi ljubitelj tetovaža upitan na ovu temu u okviru jednog podkasta istakao je:

- Mama mi je uvek bila k'o tata, a tetka k'o mama - pa je potom otkrio koliko mu nedostaje otac Željko Ražnatović Arkan, bez koga je rastao.

- To je retoričko pitanje, realno. Fali mi u svakom momentu, u svakoj sekundi. Smatram da mi je veliko životno znanje oduzeto njegovim odlaskom. Puno stvari bih naučio i bio bih 50 puta mudriji nego što sam danas - tvrdi Veljko, koji je zatim objasnio i kako nije čovek koji lako zaplače.

Kada su mu se rodili sinovi nijednu suzu nije pustio. Međutim, odlazak jednog prijatelja i te kako je morao da odboluje.  

„Nisam lik koji plače!"

Veljko Ražnatović, ATAImages/M. M.
 

- Mogu da zaplačem samo na neku patriotsku pesmu, na neku srpsku. Nisam plakao kad su mi se sinovi rodili. Nisam lik koji plače. Plakao sam kada mi je taj brat (drug Žarko Ećim) poginuo - kazao je Ražnatović.

Sa druge strane, ne krije da željno išekuje prinovu u porodici Gudelj, odnosno svoje sestriće. Sa fudbalerom, iskren je bio u „Informerovom" podkastu, nikada nije poveo razgovor brat-zet, jer nije osetio potrebu za time. Siguran je da on Anastasiju drži kao malo vode na dlanu.

Anastasija i Nemanja Gudelj, Instagram printscreen/raznatovicanastasija
 

- Nismo, on je ostvaren čovek koji zna šta hoće. Nisam osetio potrebu s njim da vodim bilo kakvu koverzaciju tog tipa. On zna šta bih mu ja rekao, ja znam šta bi on meni rekao. Želim im mnogo dece i jedva čekam da ih ljuljam - zaključio je Veljko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike