Gudelj bez brade, sa manje tetovaža... Da li biste ga prepoznali? Ovako je muž Anastasije Ražnatović izgledao pre 10 godina! (FOTO)

17.03.2024

10:25

0

Vremenom je i te kako menjao svoj imidž

Gudelj bez brade, sa manje tetovaža... Da li biste ga prepoznali? Ovako je muž Anastasije Ražnatović izgledao pre 10 godina! (FOTO)
Nemanja Gudelj - Copyright Profimedia

Fudbaler Nemanja Gudelj, suprug pevačice Anastasije Ražnatović, svakako je poznat i po svojim tetovažama, tome što nosi bradu, jedno vreme i dugu kosu... Međutim, pre oko decenije, on je bio „potpuno drugi čovek".

Najpre zbog toga što bradu tada nije nosio, a i imao je značajno manje tetovaža. Mnogi su oni koji ga na sledećim fotografijama „na prvu" ne bi prepoznali" ni zbog frizure.

Vremenom, očito, Gudelj je i te kako menjao svoj imidž. Svojevremeno, Dejvid Bekam „imao je običaj" da iznenađuje promenama izgleda na ovakav način, pa i ispunjava novinske stupce istim, osim poslovnim uspesima.

 

 

Podsetimo, Anastasijin brat Veljko Ražnatović, progovorivši o zetu jednom prilikom u javnosti, imao je za njega samo reči hvale.

 

 

- Slažemo se najbolje na svetu. Zet mi je ozbiljan čovek, nije klinac i od njega očekujem da nastavi da poštuje i voli moju sestru, kao što je i dosad. Ma, kapa dole za zeta! Srce mi je puno što je Tasa pronašla tako divnu osobu - istakao je bio za „Informer".

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike