Ovako je Veljko izgledao na sestrinoj svadbi! Anastasija Ražnatović sve pokazala, a za to je imala i dobar razlog (FOTO)

10.12.2023

19:40

0

Ovaj datum veoma joj je važan

Ovako je Veljko izgledao na sestrinoj svadbi! Anastasija Ražnatović sve pokazala, a za to je imala i dobar razlog (FOTO)
Veljko Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović pre nekoliko meseci izgovorila je svom izabraniku, fudbaleru Nemanji Gudelju, sudbonosno „da". Par se venčao u blizini Grocke, u manastiru Rajinovac, a intimnoj proslavi zatim su prisustvovali samo najbliži, kumovi i članovi porodica. 

Udarne fotografije pevačica je ubrzo podelila sa fanovima putem društvene mreže Instagram, a sada, dodala je tom nizu još jednu, za koju je s njom i njenim suprugom pozirao i njen brat, bokser Veljko Ražnatović. Danas, međutim, lep prizor iskoristila je ne bi li mu čestitala 27. rođendan. 

- Ostvari sve što ti srce želi, a ja ću uvek biti tu da te podržim! - poručila je uz jedan njihov „selfi", koji vas takođe čeka u galeriji koja sledi. 

- Srećan rođendan! Volim te - nastavila je Anastasija, a njihova majka, pevačica Ceca Ražnatović, na svom je Intagramu naređala i razne snimke s fan stranica sa lepim željama, u Veljkovu čast. 

Veljko Ražnatović, podsetimo, nedavno je obelodanio da sa suprugom Bogdanom čeka trećeg sina, čime je takođe izmamio i brojne čestitke od svojih fanova. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike