Jeleni Golubović tetka otima stan: Nikad lošiji odnosi, prijavila je i policiji!

16.03.2024

15:30

0

Smetalo joj pominjanje u emisijama

Jeleni Golubović tetka otima stan: Nikad lošiji odnosi, prijavila je i policiji!
Jelena Golubović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivša rijaliti pobednica Jelena Golubović našla se u centru pažnje nakon duže medijske ilegale, a sve zbog loših porodičnih odnosa.

Naime, Golubovićeva je još tokom učešća na "Farmi" govorila o tome koliko je vezana za svoju baku sa kojom je odrasla, a nakon njene smrti nastao je problem oko nasledstva jer je tetka tražila svoj deo. Iako Jelena tvrdi da se njena tetka o majci nije brinula, pa godinama pričala da je stan u Karađorđevoj ne zanima, sada traži deo nasledstva.

ATAImages/M. M.
Jelena Golubović

- Tetka uopšte nije brinula o baki. Niko nije znao da tetka postoji dok baka nije umrla i dok tetka nije tražila polovinu stana. Stalno je govorila da je Karađorđeva ne zanima, a nekretnina, zlato i nafta, to se zna da su pare. I ona kao mafijašica: "Pa nisam, ja sam uvek govorila da me ne zanima Karađorđeva, i sad me ne zanima, ali me zanimaju pare od Karađorđeve" - rekla je ona. 

Jelena je potom dodala i da ju je tetka prijavila policiji i zatražila zabranu prilaska zbog onoga što je o njoj rekla na televiziji, a onda i na Fejsbuku napisala da je "ku*va ispod plavog mosta moralnija od nje". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike