Operisana majka Jelene Golubović! Otkriveno u kakvom je stanju

05.08.2023

21:28

0

Morala je da reši problem sa kolenima koji ju je dugo mučio

Operisana majka Jelene Golubović! Otkriveno u kakvom je stanju
Jelena Golubović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ceca, majka rijaliti učesnice Jelene Golubović, operisana je 2. avgusta, a kako se navodi, sve je prošlo u najboljem redu. 

Jelena se o svemu što se desilo oglasila, te otkrila kako joj se majka oseća.

ATAImages/ A.A.
Jelena Golubović

- Bila sam kod mame danas, videla sam je u okviru posete. Hvala Bogu, dobro se oporavlja, a ja sam od pozitivnog stresa došla samo kući i zaspala. Ja sam je videla kada su je izveli iz šok sobe, videla sam je na blic tada - započela je Jelena, te je dodala:

- Ja sam je danas slikala sa kačketom i sa knjigom. Da nije u bolnici, pomislila bih da je u banji. Oseća se hvala Bogu super, operisana je na Ilindan, baka je mnogo volela tog sveca. Načelniku se zahvaljujem, hirurg ima zlatne prste, sestre i svi su super. Ona se već uz pomoć štaka oslanja, može da ode do toaleta. Kaže mi da je ne boli, samo je konci zatežu. Moja mama se ne žali na bolove - rekla je Jelena.

- Mama već izlazi u ponedeljak. Ja sam bila u šoku da ona može da savije koleno već. Koliko sam bila u čudu da može da ide taksijem, toliko sam bila u čudu da peti dan od operacije može da savije koleno. Toliko me je ljudi zvalo da kaže da se moli za mamu. Mama je bila na "Farmi 7", a ja sam uvek forsirala baku, a do sada nisam pojma imala koliko i nju vole pored mene i bake. Mislim da baka odozgo gleda! - rekla je bivša zadrugarka za Pink.rs.

ATAImages/ A.A.
Jelena Golubović

Jelena je, inače, nedavno na svom Fejsbuk profilu podelila objavu u kojoj je tražila od svojih pratioca da joj pomognu kako bi se prikupile dobrovljno jedinice krvi, a tek posle se saznalo da je pomoć potrebna zapravo njenoj mami, kako bi mogla da ode na operaciju.

- Hrskavica joj je otišla na oba kolena. Sada je, posle sedam godina, došla na red za operaciju i ja sam srećna što je postupak ubrzan. Sada je ostalo samo još da nađemo davaoce krvi, kako bi ona mogla da se operiše. Nikola Lakić, koji je bio sa nama u "Farmi 7", je donirao krv, ali je potrebno da se nađe još dvoje ljudi. Meni je prvog jula rođendan i ako me neko voli, neka mi to bude poklon za rođendan. Problem je što samo tri odsto populacije daje krv - zaključila je ona pre oko mesec dana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike